Galéria

Van, aki semmitől sem riadt vissza: Hollywood legmocskosabb válásai

Forrás:

Volt idő, amikor mindenki azt hitte, hogy Tom és Katie örökre együtt maradnak, aztán 5 év után 2012-ben mégis elváltak. Katie-t a házassági szerződése miatt évekig nem mutatkozhatott más férfi oldalán. De ez még nem minden, hiszen a vagyonmegosztást követően – bár Katie nem akarta – Tom minden kapcsolatot megszakított vele és saját lányával, Surival is.


Forrás: Az ő válásuknál keresve sem találni mocskosabbat. Az még hagyján, hogy a Rumnapló forgatása közben szerette el a színészt gyermekei anyjától, Vanessa Paradise-től, 2 év viharos házasság után, még akkor sem állt le a színésznő, amikor kimondták a válást. Szinte mindent megtett, hogy a színészt tönkre tegye. Most pedig az eddigi bizonyítékok alapján Amber áll rosszul, már ami a hazugságot és a másik befeketítését illeti.
Forrás:

Brad Pitt és Angelina Jolie valaha Hollywood legszebb és legirigyeltebb sztárpárjának számított, ezért is volt akkora sokk, mikor 2016-ban bejelentették a válásukat. Állítólag Brad alkoholizmusa és agresszív viselkedése vezetett Jolie döntéséhez. A válás sajnos még 6 gyerekük ellenére sem tudott csendesen zajlani. Bár azóta eltelt 6 év, még mindig harcolnak egymással a teljes felügyeletért. Sőt, Angleina szinte minden alkalommal megragadja a lehetőséget, hogy a földbe tiporja Bradet.


Forrás:

A No Doubt énekesnője 2015 augusztusában döntött úgy, hogy 13 év után elválik a férjétől, Gavin Rossdale-től, aki a saját dadájukkal csalta meg. Később arra is fény derült, hogy míg Gwen éppen vajúdott csalfa férje, akkor is a dadus ágyában töltötte az idejét. Bár Gwen szerette volna megóvni a gyerekeket a sárdobálástól, férje nem nyugodott bele, hogy elveszette őt. Évekig harcoltak a teljes felügyeleti jogokért és a vagyonon. 


Forrás:

A pár hat évig volt házas, mielőtt Tiger félrelépését követően 2010-ben kimondták a válást. A források szerint Elin 110 millió dollárt kapott volt férje vagyonából. Főleg miután fényderült a golfozó szexfüggőségére és egy világ előtt lett megszégyenítve.


Forrás:

Már az elején megmondta mindenki, hogy Kevint csak az énekesnő pénze érdekli, Britney azonban a végsőkig hitt egykori férjének. Egy meglehetősen zűrös kétéves házasság után végül az énekesnő 2006 novemberében adta be a válókeresetet. A szakítást 2007 júliusában mondták ki. De csak ezután kezdődött az igazi háború. A férfi magának akarta a teljes felügyeletet két gyermekük, Sean és Jaden felett, amit meg is kapott Britney instabil mentális állapota miatt. Sőt, az énekesnő férjtartást is fizet a mai napig, illetve a vagyona egy részét is kénytelen volt odaadni.