Galéria

Híres nők, akik betegesen hajszolják a tökéletességet

Forrás:

Aki végig követte a családjával készült realityt, ami híressé tette őket, az tudja, hogy Kim mindig és mindenben első akar lenni. Egyszerűen imádja, ha sikeres, ha ő van a középpontban és a maximalistáknál is maximalistább. Szerencsére van elég vagyona, hogy a családja mellett maradjon ideje tökéletes önmaga megalkotására. Idei MET-gálás ruhája miatt 7 kilótól szabadult meg, hogy bele tudjon férni.


Forrás:

A pop királynője egy igazi ikon, díva a javából, de sajnos az idő múlását egyáltalán nem viseli jól. Számára a tökéletesség azt jelenti, hogy megmarad olyannak, mint 25-30 évesen. Ez pedig lehetetlen, és a sok plasztikai beavatkozás kezd már visszafelé elsülni nála.


Forrás:

A színésznő valóban gyönyörű, az alkata pedig tökéletes, de ha ez nem lenne elég, minden vörös szőnyeges eseményen tündököl. Egy interjúban elárulta, hogy retteg a bukástól, hibázástól, ezért nehezen viseli, hogy nem sikerült betörni a hollywoodi A-lista élmezőnyébe.


Forrás:

A bájos és gyönyörű énekesnő elképesztően tehetséges. Azt gondolnánk, nincs olyan porcikája, amivel ne lenne elégedett, hiszen minden oka megvan rá. Egyesek szerint a világ legszebb nőinek listáján dobogós helye van. Ennek ellenére Ariana hatalmas patáliát tud csapni, ha valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezi. Sosem engedi magát smink nélkül fotózni és arcán is csinált néhány beavatkozást, hogy a képeken kifogástalanul nézzen ki.


Forrás:

Kris Jenner lánya anyjától örökölhette a furcsa maximalizmust (akárcsak Kim). Annyira a külsőségeknek él, hogy barátai szerint csak akkor érdemes vele beszélgetni, ha már puccba vágta magát, különben nem figyel másra, csak, hogy min tudna még javítani.


Forrás:

A Riverdale sorozattal berobbant a köztudatba, gyorsan tinik millióinak álma és példaképe lett. Ez pedig hihetetlen módon perfekcionistává tette a szőke színésznőt. Lili ruháiban is felfedezhető, hogy mindig minden passzol, mindene összhangban van és a haja szála sem lóghat félre.