Galéria

Intim gyantázó kitálal: ezek a legdurvább dolgok, amik vele megtörténtek

Forrás: Furcsa kérések

„Nem is gondolnátok, hogy mennyire elképesztő kérésekkel állnak elő a nők, amikor gyantázom őket odalent. Egyszer valaki azt kérte, hogy egy villámjelet csináljak neki a szeméremszőréből, de akadt olyan is, aki a saját kezdőbetűjét akarta. A lefelé vezető nyilat mondjuk legalább értem. Mármint a funkcióját..."
Forrás: Szag para

„Az esetek többségében semmi probléma nincs intim gyantázás során a szagokkal, azt viszont páran elfelejtik, hogy a szakember, jelen esetben én, elképesztően közel vagyok a vaginához. A legtöbben ezt megértik, ezért gyantázás előtt fürdenek sőt, nedves törlőkendővel megtisztítják magukat. Volt viszont egy eset, ahol ez nem történt meg, és bár természetesen nem szóltam, de elmondhatom, hogy NAGYON kellemetlen szitu volt!"
Forrás: Szőrös helyzet

„Előre mondom, hogy egyáltalán nem a szőr volt a probléma a történetemben, sokkal inkább aggódtam a vendégemért. Történt ugyanis, hogy egy hölgy úgy érkezett a szalonba, hogy...hát hogyan is fogalmazzak... Nagyon hosszúra nőtt a szőre odalent. Ezzel persze semmi gond nem lenne, így viszont hihetetlenül nagy fájdalmat okoztam volna neki a gyantával, szóval először több centit le kellett vágnom belőle, és csak aztán tehettem fel a gyantát..."