Galéria

Ilyenek voltak Johnny Depp eddigi kapcsolatai

Forrás:

Johnny 20 évesen vette feleségül Lorit, aki sminkesként dolgozott, majd a pár 1983-ban Los Angelesbe költözött. Egyébként a lány mutatta be Nicolas Cage-nek a színészt, és ezzel a barátsággal indult Depp karrierje.


Forrás:

Johnny előszeretettel kérte meg barátnői kezét, az egyik ilyen például Sherilyn Fenn, akivel elég hamar komoly vizekre evezett a kapcsolata. Szakításuk oka nem, nem az agresszió, hanem az, hogy nem tudták összeegyeztetni a naptárjukat, de a színész nem kiabált ezért.


Forrás:

Ahogy sorra vesszük barátnőit, észrevehető, hogy Johnny Depp számtalan filmbe szállt be szingliként, majd jött ki kézen fogva a csinos női főszereplővel. Holly-val például a 21 Jump Streetben játszottak együtt.


Forrás:

Kevésbé ismert tény, hogy Jennifer Grey és Johnny egy párt alkottak, azt pedig még kevesebben tudták, hogy a színész ő elé is letérdelt.


Forrás:

A pornós karriert befutott Traci korai zsengéje a Cry Baby c. film, ahol természetesen még nem vetkőzött. A film forgatása alatt jöttek össze a színésszel, és a lány később elárulta önéletrajzi könyvében, hogy kicsit kellemetlen volt számára ez az időszak. Na itt jöhetne egy vallomás, ami megerősíti Amber szavait, de igazából csak arról számolt be, hogy mindig zavarban volt Depp jelentétében, főleg az ágyban, annyira szuper pasi volt.


Forrás:

Igazi álompárnak számítottak abban az időben, és mind a ketten berobbantak a köztudatba az Ollókezű Edward miatt. A két furcsa szerzet harmonikus kapcsolatban élt, Johnny még szerelme nevét is magára varratta, ám a “Winona Forever” felirat 1993-ban értelmét vesztette, és egy felbonthatatlan kapcsolat, a “Wino Forever” váltotta fel a helyét.


Forrás:

Következik a német modell, Tatjana Patitz, aki elfeledett csillag 90-es éveknek. Winona után vigasztalódott nála a színész, de szaftos pletykáknak itt is hűlt helyét találtuk.


Forrás:

Újabb film, újabb szerelem. A két sztár ezt a rövid kis intermezzot a Gilbert Grape forgatása alatt hozta össze.


Forrás: A 9 évvel idősebb nőt a Félelem és reszketés Las Vegasban forgatásán ismerte meg, és kapcsolatuknak minden bizonnyal nem tett jót a korkülönbség, meg az, hogy Ellen akkortájt vált férjétől. Bármi is volt a szakítás oka, csúnya veszekedésekről itt sem lehetett hallani.
Forrás:

Sokan elfelejtettek de Moss-al 4 évig éltek együtt. Kate és Johhny sem egyszerű eset, még is nagy egyetértésben bulizták végig a 90-es éveket.


Forrás:

Depp végül váltott, és hálójába egy másik modell keveredett. Méghozzá egy igazi fekete párduc, Naomi Campbell személyében. Hát ha valaki agresszív lehetett ebben a kapcsolatban, az Naomi, akinek botrányait senkinek sem kell bemutatni, de ő sem hozta ki a sodrából a színészt.


Forrás:

És a nagy szerelem,Vanessa Paradis, akivel A kilencedik kapu forgatásán ismerkedett össze. Vanessával 14 évig volt együtt, 2 gyermekünk született, Lily-Rose Depp 1999-ben – aki egyébként a világ legjobb apukájaént emlegeti Johnny-t – és Jack John Depp 2002-ben. Végül 2008-ban elvette Vanessát, ám 2012-ben sajnos bejelentette a sztárpár a válást. A sajtó hűtlenséget emlegetett, de mindezek ellenére a legnagyobb békében váltak el, és a mai napig jó barátok.


Forrás:

És itt van Amber, akivel válása után került közelebbi viszonyba. A korábban leszbikus kapcsolatban élő színésznőt 2013 karácsonyán jegyezte el, majd 2014 nyarán szakítottak, de az apróbb nehézségek ellenére a páros végül 2015. február 3-án mégis összeházasodott. 2016-ban Amber kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva mégis beadta a válókeresletet, és távoltartási végzést kérelmezett a színész ellen. Szerinte Depp többször megverte és fojtogatta, sőt, a 2022-es tárgyaláson már az állította, hogy a színész megerőszakolta.