Galéria

Hollywood legszigorúbb sztárszülői: ők nem engednek a szabályokból

Forrás:

Amilyen szabadosan élt és botrányosan tudott viselkedni a színpadon, annyira komolyan fogta a gyerekeit a poplegenda. Hiába mutatott a külvilág felé nagy lazaságot, Madge például nem engedte nagyobb gyerekeinek, Lourdesnek és Roccónak, hogy tévézzenek, és a cukorfogyasztásukat is korlátozta. De, ha ez nem lenne elég, a hét több napján kellett külön nyelvtanárhoz és sportra járniuk.


Forrás:

Bár nem élnek már együtt, ikreiket nagy összhangban nevelik. A gyerekek lassan tinédzserek, de sosem ellenkeznek szüleikkel, mert azok nagyon tudatosan nevelik őket az együttműködő magatartásra. Sokáig sem a TV, sem pedig a gyorséttermek ételek nem voltak megengedve, ami igencsak nagy szigorra vall.


Forrás:

Ki hinné, hogy a bájos sztár kimondottan szigorú és már a nézésével is képes fegyelmezni! Ha ez nem elég, akár sarokba is állítja gyermekeit, de a szobafogságot is alkalmazta már. Mindezek mellett olyan szabályokat is be kell tartaniuk, mint a saját szobájuk rendben tartása, a TV helyett könyvolvasás és a cukor teljes kerülése.


Forrás:

Az egykori first lady nem tagadja, hogy lányaikat nagyon keményen nevelték, de igazságosan. Ha túllőttek a célon kiskorukban, Barack általában elmagyarázta nekik, mi a helytelen, viszont Michelle a hangját is felemelte. A szabályokat szigorúan vették!


Forrás:

A milliárdos tech guru nem engedi gyermekeinek 13 éves kor alatt, hogy mobiljuk legyen, és ezt tanácsolja a többi szülőnek is. Korlátozza azt is, mit nézhetnek a neten és mennyi ideig böngészhetnek. A vagyonát pedig esze ágában sincs rájuk hagyni, ugyanis ő azon az elven van, hogy dolgozzanak meg a sajátjukért. 

Egyébként Bill Gates mellett akad még pár sztár, akik SEMMIT sem hagynak gyerekeikre. IDE KATTINTVA olvashatsz róluk.


Forrás:

A színésznő rendkívül tudatosan él, mind a mentális mind a fizikai harmóniára hangsúlyt fektet. Gyerekeinek tilos gyorsétteremben étkezniük, gluténmentesen és szénhidrátmentesen étkeznek, több nyelven kell tanulniuk és valamilyen sportot, mozgásformát is kötelező űzniük.