Galéria

TESZT - Te mit választanál? A döntésed sokat elmond rólad

Forrás: Ha megírhatnád életed forgatókönyvét, izgalmas kalandfilmként vagy romantikus musicalként képzelnéd el?

Ha az előbbit választottad, te pörgős személyiség vagy! Gyakran álmodozol arról, milyen jó lenne magad mögött hagyni a hétköznapokat, és új életet kezdeni valahol máshol, tele kalanddal, izgalommal. Persze ezt a kötelezettségek miatt nem teszed meg, de azért igyekszel érdekessé tenni az életed. Gyakran próbálsz ki valami újat, legyen az egy új hobbi vagy egy spontán utazás.

Ha a romantikus musicalt választottad, úgy te érzelmes, őszinte lélek vagy! Imádod a szerelmet, a vidámságot, és azt, ha az életben van némi varázslat. Ez a bájos kisugárzás csak úgy vonzza köréd az embereket, feltűnt már? Ugyanakkor néha hajlamos vagy az álomvilágodba menekülni, és emiatt nehezen nyitsz mások felé.


Forrás: Hegyi túra vagy tengerparti lustálkodás?

Amennyiben a hegyi túra mellett döntöttél, úgy aktív, érdeklődő jellemed van, és egy kicsit mindenről tudni szeretnél. Valószínűleg sokat olvasgatsz a neten, és eléggé képben vagy a világ történéseiről, kalandvágyad pedig hatalmas! Nem véletlen, hogy inkább egész nap túráznál a természetben, hiszen te nem sokáig tudsz egyhelyben ülni. Mindig szükséged van egy új célra, egy új álomra, amit valóra kell váltanod! A semmittevés épp ezért hamar motiválatlanná tesz.

Ha a tengerparti pihenést választanád, úgy az biztos, hogy te a hétköznapokban rengeteg dolgot csinálsz egyszerre. Olyannyira, hogy mentálisan és fizikailag is gyakran érzed magad kimerültnek, és azt tapasztalod, hogy még a 8-9 óra alvás sem segít ezen. Persze ezt az életmódot alapjáraton nem bánod, hiszen imádsz jönni-menni, de ha választanod kéne, legalább egy hónapra biztosan elvonulnál a világ szeme elől.
Forrás: Ha választhatnál, a múltba utaznál vissza vagy előre, a jövőbe?

Ha a múltadba mennél vissza, úgy van valami az életedben, amit még nem sikerült elengedned. Ez lehet egy szeretted, egy régi szerelem vagy a gyerekkorod, ami meggátol abban, hogy továbblépj. Gyakran kapaszkodsz az emlékeidbe, és imádsz nosztalgiázni, ez viszont arra utal, hogy nem szívesen lépsz ki a komfortzónádból. Inkább a biztonságot szereted, még ha az nem is feltétlenül tesz boldoggá. Valószínűleg volt már olyan, hogy túl sokáig maradtál egy rossz munkahelyen (vagy kapcsolatban), azért, mert azt legalább ismerted!

Ha a jövőbe mennél, úgy tele vagy kíváncsisággal! Érdekel a világ jövője és a sajátod is, ami ­viszont gyakran aggodalommal tölt el. Ettől függetlenül bátor vagy, gyakran mondasz igent az ismeretlen dolgokra, és mersz kockáztatni. Szereted a spontán dolgokat, és az élményeket többre tartod a tárgyi értékeknél. Nem csoda, hogy sok barátod van, akik gyakran keresik a társaságodat.


Forrás: Fekete ruhák vagy színes darabok?

Ha a fekete darabokban érzed jól magad, egy biztos: nem szeretsz kitűnni a tömegből. Jól elvagy általában a saját kis világodban, és nehezen engedsz be ide másokat. Ez persze olyan szempontból téged nem zavar, hogy többre tartod a minőségi barátságokat, mint a mennyiséget. Imádod a szofisztikált, elegáns ruhákat, és azt vallod, hogy a kevesebb több, egyébként pedig erős természeted van, így ez képes kompenzálni a sötét darabokat.

A színes ruhák kedvelői egy kicsit játékos, bohókás lelkek, akikre gyakran használják a hebrencs kifejezést. Szereted az életet optimista szemmel nézni, és mindig jó a kedved – legalábbis látszólag, mert a szomorúságodat ritkán osztod meg másokkal. Ezen a téren befelé forduló vagy! Bár sokan azt gondolják, hogy ismernek téged, van egy másik oldalad is, amit keveseknek mutatsz meg.


Forrás:

Hírnév vagy nyugalom?

Nem bánnád, ha híres lehetnél? Ezek szerint vágysz mások elismerésére, és még ha nem is mondod ki, igenis sokat adsz a dicséretekre. Ezért visel meg annyira, ha negatív kritikával illetnek téged, sőt azt sem viseled jól, ha egy kolléga vagy ismerős nem kedvel téged. Ez gyakran önbizalomhiányra vezethető vissza, amit talán még magadnak sem ismertél be eddig. De tény, hogy szereted, ha rád figyelnek az emberek (és ezt nem mindenki tudja kezelni!), ezért mindig te vagy a bulik lelke!

Ha te nem kérsz a hírnévből, az két dolgot jelent: egyrészt nem szereted, ha te vagy a középpontban, másrészt pedig elégedett vagy önmagaddal és a teljesítményeddel. Mindent azért csinálsz, hogy jól érezd magad, és nem azért, hogy megfelelj a környezetednek. A közösségi oldalakon is csak csendes megfigyelő maradsz, mert inkább önmagadra fókuszálsz.