Galéria

Ennyi idősen fogod megismerni a lelkitársadat a csillagjegyed szerint

Forrás: Kos

A Kos 25-27 éves kora körül ismeri meg a lelkitársát, amikor még javában fejlődik a személyisége. Ez a valaki belép az életébe, és képes úgy látni őt, ahogy senki más. A valódi, igaz énjét! Ez pedig sokat segít a Kosnak abban, hogy megtalálja önmagát. Lehet, hogy eleinte csak barátként ismerkednek össze, de ez később szinte biztos, hogy komolyabbra fordul!
Forrás: Bika

A Bika 18-21 éves kora körül ismeri meg az Igazit, a lelkitársát. Persze ez még nagyon korai, de pont ez hoz magával egyfajta izgalmat és különlegességet, ami a jegy szülöttének egész életére kihatással van. Lehet, hogy ez a szerelem nem tart örökké (akkor), de később még könnyedén folytatódhat!
Forrás:

Ikrek

Az Ikrek 19-23 évesen találkozik a lelkitársával, de spoiler: ekkor még nem is sejti, hogy ő az! Évek telnek el úgy, mire ez a jegy ráébred, megtalálta az Igazit, akivel minden klappol, és aki mellett tényleg önmaga lehet. Akivel ugyanazon tudnak nevetni, órákig képesek beszélgetni, és ugyanazt keresik a jövőben is.


Forrás:

Rák

21-24 évesen betoppan a Rák életébe egy különleges személy, akivel teljesen egy hullámhosszon pendülnek! Ő az, aki megérti maximálisan ezt a zodiákust, maga is romantikára és érzelmekre vágyik, és együtt tudnak fejlődni. A közös célokat, terveket már az első hetekben megbeszélik!


Forrás:

Oroszlán

Az Oroszlán 25-28 évesen ismeri meg a lelkitársát, amikor már tudja, mit akar az élettől, és a munkában is tudott sikereket elérni. Ez a jegy ugyanis nem szeret kapkodni, inkább élvezi az életet, és jól érzi magát a mostban. De jó hír, hogy hiába közeledik a 30-hoz, a lelkitársa mellett újra tinédzseri szerelmet és szenvedélyt érezhet!


Forrás:

Szűz

A Szűz jegy nagyon szerencsés, mert nem egy, hanem több lelkitársa is van. És ez nem csak szerelmet jelent, hanem barátokat, olyan embereket, akikre támaszkodhat, és akikkel szoros lelki kötődést tud kiépíteni. A szerelem valamikor a 20-as évei végén talál rá, de ezt több csalódás előzi meg, így érdemes türelmesnek lennie az Igazival.


Forrás:

Mérleg

A Mérleg a 20-as évei elején ismeri meg azt a személyt, akit a lelkitársának nevezhet. Lehet, hogy ebben a fiatal korban még sok probléma van közöttük, nem alakult ki a személyiségük, de ez a személy, aki egyben legjobb barátja is lesz a Mérlegnek, mindig ott áll mellette. Még ha akkor nem is alakul ki közöttük kapcsolat, ez később könnyedén megváltozik!


Forrás:

Skorpió

A Skorpiót mindig megviselik a csalódások, mély nyomot hagynak benne, így talán nem meglepő, hogy csak 30-35 éves kora körül lel szerelemre. Egészen idáig fél attól, hogy megégeti magát, hogy ismét csalódik, ezért a lelkitársának sem ad rögtön zöld utat. Csak azután meri kitárni előtte a szívét, hogy biztosan tudja, nem fogják azt összetörni.


Forrás:

Nyilas

28 éves koráig kell várnia a Nyilasnak, hogy megtalálja a lelkitársát, hiszen ez a jegy nagyon szabad természetű! Imád utazni, jönni-menni, nehezen köti le magát, így nem csoda, ha a 20-as évei végéig nem is akar komoly kapcsolatot. Ekkor viszont betoppan valaki, aki mindent megváltoztat az életében.


Forrás:

Bak

Nagy valószínűséggel a Bak 30 éves kora után találja meg a lelkitársát. Ez a jegy ugyanis hajlamos a munkát a magánélet elé helyezni, sokat dolgozik, biztos anyagi hátteret épít magának, és csak ezt követően fókuszál a szerelemre. 30 éves kora után érzi úgy, hogy készenáll a Nagy Ő-re, és kezd el nyitott szemmel járni.


Forrás:

Vízöntő

Ez a jegy 22-24 éves kora környékén találkozik a lelkitársával. Ő az a személy, akivel nagyon jókat beszélget, mindenben egyetértenek, és mély kötődést éreznek egymás iránt már a kezdetektől. Eleinte talán barátság alakul ki közöttük, de az biztos, hogy ez később gyengéd érzelmekre vált át.


Forrás:

Halak

Nagyon korán, 19-21 éves kora között kopogtat be a lelkitárs a Halak életébe, aki minden állóvizet felkavar. Nem biztos, hogy ez a szerelem akkor sokáig tart, lehet, hogy csak kis ideig, de ez a zodiákus sosem felejti el a közös élményeket. És nem véletlenül; ez a személy ugyanis még visszatér az életébe!