Galéria

Így változik meg a férfiak viselkedése a szexben 30 felett

Forrás: Tény és való, hogy itt nem lehet általánosítani, de ahogy mi nők, úgy a férfiak is - igaz idővel - elkezdik igényelni a tartalmasabb kapcsolatokat. Tehát a testiség mellett az érzelmek és a jövőkép is fontos szerepet kezd el játszani náluk. Ezáltal már ők sem lesznek képesek CSAK ÚGY ágyba bújni valakivel.
Forrás: Igaz, hogy a férfiak 30, 40, sőt 50 évesen is erejük teljében vannak, mégsem mondhatóak ugyanolyan nagy csődörnek, mint a 20-as éveik alatt. A napi többszöri együttlétet felváltják a heti alkalmak, amelyek nemcsak a hosszú távú kapcsolatokban élő férfiakra igazak, hanem a friss szerelmesekre is. Ez persze nem jelenti azt, hogy kevésbé kívánnák a párjukat, egyszerűen csak más dolgokat is elkezdenek nézni egy kapcsolatban a szexen kívül.
Forrás: A szexben nemcsak nekünk, hanem nekik is egyre értékesebbé válik a bizalom. Pontosabban a monogámia, ami az esetek többségében kicsit sem vall rájuk a 20-as éveik alatt, hiszen könnyebben kapja el őket a hév. Lehiggadva viszont a vadászás helyett a nyugalom, a szeretet és a minőségi együttlétek veszik át a főszerepet.
Forrás: Míg fiatalon sok férfi szeret kipróbálni ezt-azt a szexben, addig ez is gyökeresen megváltozik a többségüknél. A hármas felállás, a több nővel folytatott viszony vagy a különféle fantáziák kiélése, ha meg is marad, már kevésbé vonzza őket. Ez persze nem azt jelenti, hogy nehezebb is lesz őket rávenni egy kis pajzánkodásra, mindössze a fiatalon kiélt vágyaik már nem fogják őket motiválni a későbbiekben.
Forrás: Szubjektív, de míg fiatalabb korban a mennyiségre mennek, addig idősebb fejjel már a minőség és a partner kielégítése is fontos szempont lesz számukra a szexuális együttlét során. Több időt szentelnek az előjátékra és arra, hogy a párjuknak is legyen orgazmusa.