Galéria

Sztárok, akik egyáltalán nem tartják a kapcsolatot a gyermekükkel

Forrás:

Évek óta elhidegült egyetlen lányától, Abigailtől, miután állítólag elhagyta őt és anyját, első feleségét, Petronella Barkert, amikor a kislány még pelenkás volt. Az 1990-es években volt egy rövid kibékülésük, de ez nem tartott sokáig, ma nincs túl jó viszonyuk.


Forrás:

Miután 2012-ben elvált Katie Holmestól, a filmsztár állítólag alig érintkezett lányukkal, Surival. A színészt 2013 szeptembere óta nem látták nyilvánosan együtt a ma már kamasz gyermekével, úgy tudni, hogy évek óta nem is beszéltek egymással.


Forrás:

A problémák nyilvánosan, 2015 augusztusában kezdődtek, amikor Rosie Twitter-üzenetben közölte, hogy az akkor 17 éves Chelsea lánya eltűnt. Az örökbefogadott gyermeket állítólag egy heroinkereskedő otthonában találták meg, akivel a Tinderen találkozott. Chelsea állítja, hogy híres anyja egész életében verbálisan bántalmazta, és szándékosan nem tartja vele a kapcsolatot.


Forrás:

Woody Allen egykori felesége elhidegült két örökbefogadott gyermekétől, Moses nevű fiától és Soon-Yi Previn nevű lányától. Utóbbit egyébként Woody Allen feleségül vette, titkos románcuk pedig még akkor kezdődött, amikor Mia és Woody együtt voltak. Szóval nem csoda, hogy az anya-lánya viszony megtört!


Forrás:

Az ázsiai akciósztár és komikus a magánéletben nem is olyan könnyű és vidám természet. Lányát, Etta Ng-t állítólag kitagadta, amiért az az LMBTQ közösség tagja.

Sőt, Jackie Chan pénzt sem akar hagyni gyermekeire! IDE KATTINTVA nem csak azt olvashatod el, miért, de egyúttal más sztárokat is megtalálsz, akik nem akarnak pénzt hagyni örökségül.


Forrás:

Goldie Hawn volt férje, Kate Hudson apja nem tart kapcsolatot szintén híres gyermekeivel. Kate nevelőapját, Kurt Russelt tekinti apukájának, vér szerinti apjával egyáltalán nem beszél.