Galéria

Jennifer Lopez 6 eljegyzési gyűrűje

Forrás:

A pincér és feltörekvő színésszel, Ojani Noával Jen 1997-ben kezdett el randizni, a férfi pedig hamar megkérte a kezét, egy nem is akármilyen darabbal: a körte alakú gyémántgyűrű 100 ezer dollárba került, ám még ez sem volt elég a kapcsolatuk megmentéséhez, ugyanis 11 hónap után elváltak...


Forrás:

Chris Judd JLo háttértáncosa volt, és a Love Don’t Cost A Thing című videoklip forgatásán találkoztak, Chris pedig állítólag ezt mondta, amint meglátta Jent:

„Te jó ég, el fogom venni feleségül ezt a nőt!”

 


Forrás: Ebben az időben egyértelműen Jen és Ben, vagyis „Bennifer” volt Hollywood elsőszámú álompárja, hiszen egyszerűen mindenki imádta őket.
Forrás: Jen és Marc 2004-ben kezdtek el randizni, szinte rögtön a Bennel való szakítás után, az énekes pedig gyorsan meg is kérte szerelme kezét, nem is akármilyen darabbal.
Forrás: Jen 2017-ben kezdett el járni a profi baseballjátékossal, Alex Rodriguezzel, majd az eddigi leghosszabb idő telt el a lánykérésig, ugyanis Alex „csak” 2019-ben döntött úgy, hogy felteszi Jennek a nagy kérdést.
Forrás: Ben annyira menő, hogy ő kétszer is felkerült a listára, ám reméljük, hogy többször már nem fog! 2021-ben szinte az egész világ egyszerre ugrott fel örömében, amikor kiderült, hogy „Bennifer” visszatért, 2022. április 8-án pedig megtörtént a pár második eljegyzése, amiből remélhetőleg ezúttal egy életen át tartó házasság lesz.