Galéria

A legjobb vígjátékoka Netflix és HBO Max kínálatából

Forrás: Leslie Mann neve már egybeforrt a legjobb vígjátékokkal, így nem meglepő, hogy sokan várták A Buborék című új filmjét, amelyben olyan színészekkel dolgozott együtt, mint Pedro Pascal vagy Karen Gillan. A sztori egy sikeres akciósorozat szereplőiről szól, akik egy részt próbálnak leforgatni, méghozzá úgy, hogy közben karanténban vannak egy szállodában.
Forrás: Aki emlékszik a ma már kultikusnak számító 1996-os Space Jam: Zűr az űrben című filmre, jól tudja, hogy a vígjátékok terén igen magasra tette a mércét, mégpedig Michael Jordannek köszönhetően. 25 évvel később pedig LeBron James kapta a megtisztelő lehetőséget, hogy a film rebootjában mutassa meg zseniális kosártehetségét, természetesen a Bolondos Dallamok rajzfilm figuráival karöltve.
Forrás: A film inkább hajaz a dramedy-re, mint a vígjátékra, mégis érdemes megnézni. A Metal Lords középpontjában a különc Hunter áll, akinek minden vágya a metál zenének szentelni az életét barátjával, Kevinnel. Az alkotás nagyszerűen mutatja be az érvényesülni vágyó fiatalok botlásait, érzéseit, méghozzá a legszerethetőbb és legviccesebb módon.
Forrás: Az A-listás színészeket felvonultató alkotás a 2000-es évek egyik legnagyobb vígjáték szenzációja volt, amely napjainkban is népszerű helyet foglal el azon filmek között, amelyek nem egyszerűen jókedvre derítenek, hanem nevetőgörcsöt váltanak ki a nézőkből. Kezdve Ben Stiller híresen jó humorától, egészen Tom Cruise lehengerlően vicces táncáig.
Forrás: Igazi frissítő hétvégi vígjáték, amelynek főszerepében Hailee Steinfeldet köszönthetjük. A film - bár sok szempontból klisés - nagyszerűen képes feldobni egy szomorú napot. A történet középpontjában Nadine áll, akinek legjobb barátnője, Krista jelenti a menedéket a népszerűtlen életéből. Ám minden megváltozik, amikor Nadine rájön, hogy Krista összejött a suli legnépszerűbb pasijával, aki történetesen a bátyja.
Forrás: Jennifer Aniston mellett Jason Sudeikis, Emma Roberts és Will Poulter teszik derűsebbé a napot a Családi üzelmek című filmmel, amelynek története Davidről szól, aki dílerként keresi a kenyerét, ám a karma közbe szól és a környéken élő kamaszok kirabolják. Mivel nem tud elszámolni az áruval és az abból származó pénzzel, kénytelen Mexikóból hozni utánpótlást, ehhez azonban egy cuki családra is szüksége van...