Galéria

4 dolog, amivel nagyon kell vigyázni egy kapcsolatban, ha feldobnánk a szürke hétköznapokat

Forrás: Nagyszerű fűszert tudnak adni egy friss és egy hosszabb ideje tartó kapcsolatnak is, de csak akkor, ha mindkét fél nyitott az ilyen és ehhez hasonló játékszerek kipróbálására. Ha rá akarjuk erőltetni a partnerünkre, félő, hogy az ellenkezőjét fogjuk elérni annak, amit akartunk. Inkább lassan haladjatok!
Forrás: Ez csak és kizárólag a haladó szellemű pároknak ajánlott. Bár a swinger klubokról rengeteg valótlan pletyka terjeng, tény és való, hogy sok mindennek lehetnek tanúi azok a párok, akik odatévednek. A csoportos szextől kezdve egészen mások önkielégítéséig. De szinte bármit kipróbálhatnak a párok, ami még belefér nekik. Ám, ahogy a szexjátékok, ez is egy olyan dolog, amihez nagyfokú bizalom szükséges. Különben a kapcsolat végét jelentheti egy ilyen élmény.
Forrás: Még film is készült róla, milyen nagy galibát tud okozni, ha saját home videóval szeretnénk kicsit feldobni az ellaposodott együttléteket vagy a partnerünk rossz kedvét. A szexvideók igen kreatív és izgató módjai lehetnek annak, hogy a partnerünk kedvére tegyünk, de ehhez nemcsak nekünk, hanem neki is fesztelenül kell éreznie magát. Nem mindenki képes önfeledten szeretkezni, ha közben egy kamera veszi.
Forrás: Mind közül a legveszélyesebb dolog, amit két ember megengedhet egymásnak egy kapcsolatban. Egyrészt, mert egy kapcsolatnak pontosan az az alapja, hogy egymásban látja két ember a boldogságot, másrészt ebben mindig sérül az egyik fél. A nyitott kapcsolatnál fennáll a veszélye, hogy előbb-utóbb másba szeret vagy az egyik, vagy a másik, ami nem a kapcsolat erősítését, hanem annak végét jelentheti.