Galéria

7 vicces pillanat, amikor a királyi család gyerekeit rosszalkodáson kapták

Forrás: 2019-ben nagyon vicces felvételek készültek az akkor 4 éves Sarolta hercegnőről. Amikor a Wight-szigeteken részt vett Vilmos és Katalin a regattán, a kis hercegnő huncutkodni kezdett, és a nyelvét öltögette a tömeg felé, amit persze a fotósok is megörökítettek. Ezt követően egyébként Michael Middleton és Katalin is beálltak a sorba, és vicces fejeket kezdtek vágni, hogy megnevettessék Vilmost!
Forrás: Van az úgy, hogy a kisgyerekek inkább csak játszani akarnának, és semmi kedvük a királyi kötelezettségekhez! Így volt ez néhány éve, amikor a kis György hercegnek elege lett abból, hogy "unalmas" programokon kell részt vennie, és hisztizni kezdett a reptér kellős közepén. Abszolút megértjük, György!
Forrás: A kis Harry herceg is huncutkodott már a kamerák előtt, méghozzá épp akkor, amikor az egész család a Buckingham Palota erkélyén állt. Bár Diana próbált kedvesen rászólni fiára, tekintve, hogy a többi gyermek (köztük Vilmos) is jól szórakozott, Harrynek nem sok kedve volt komolyra venni a figurát. Nagyon cuki!
Forrás: Amikor Beatrix kislány volt, ő is kedvet kapott időnként a játékhoz - épp a nyilvános megjelenések közepette. Ilyen volt az, amikor az erkélyen állt a család, a kislány pedig úgy döntött, ez lenne a legjobb pillanat arra, hogy felpróbálja édesanyja és Diana kalapját.
Forrás: 2018-ban György herceg nem nagyon akart csendben maradni, amikor épp a brit zászlós díszszemle zajlott. Ez viszont annyira idegesítette unokatesóját, Savannah Phillipset, hogy egy ponton odafordult a kis herceghez, és befogta a száját, hogy elhallgattassa. Vilmos hercegnek annyira nem tetszett, hogy így rosszalkodnak a gyerekek, de szerintünk nagyon édesek voltak!
Forrás: És nem ez volt az egyetlen, amikor Savannah és György rosszalkodni kezdtek! A kisfiú ugyanis 2018-ban unokatesójával játszadozott, a kislány pedig azzal szórakozott, hogy lelökdöste a kis herceget a dombról, miközben Vilmosék pólómérkőzésen vettek részt. Savannah kapott is egy adag leszúrást anyukájától, míg Katalin megölelgette kisfiát.