Galéria

Átléptünk a Bika jegyébe: így hat ez az egyes csillagjegyekre

Forrás: Kos

A dolgok most egy kicsit komolyabb vizekre eveznek, a munka tölti ki az időd jelentős részét, a szórakozásnak, spontán programoknak egy kis szünet következik. Sokkal jobban figyelsz arra, hogy mire költesz, és megfontoltabb vagy a hétköznapokban is. Most az is előtérbe kerül nálad, hogy eldöntsd, kik az igaz barátaid, és kik azok, akiknek jobb búcsút inteni. Sokan ugyanis csak kihasználnak téged, és ezt már így is túl sokáig engedted nekik!
Forrás: Bika

Boldog szülinapot, kedves Bika! Ez az időszak arra késztet téged, hogy engedj a környezetedben történő változásoknak, és bár tele vagy félelmekkel, most kell igent mondanod arra, amit a barátaid, családtagok javasolnak neked! A hónap első holdfogyatkozása ad neked egy löketet, arra bíztat, hogy ne félj a bukástól és változz, ezt pedig további átalakulások követik. Most tedd fel magadnak a kérdést: mit akarsz megváltoztatni, és ki akarsz lenni?
Forrás: Ikrek

Számodra ez furcsa lehet, de a most következő időszak kevésbé lesz szociálisan pörgős. Azt fogod érezni, hogy nincs kedved kimozdulni, inkább maradnál otthon, feltöltődnél mentálisan - és ami a legfontosabb, egyedül. A mostani jó időszak lesz arra, hogy megszabadulj pár rossz szokásodtól, és eldöntsd végre, mi az, ami a boldogságod útjában áll. Ideje kiderítened, mi az, ami elől tényleg menekülsz már egy ideje?
Forrás: Rák

Míg a Kos jegyében a karrieredre fókuszáltál, addig a Bika jegye a barátságokat állítja a reflektorfénybe. Harmonikus, nyugodt időszakra készülhetsz, sok vidám programra, amelyek a családi és baráti kötődéseket erősítik meg. Most van itt az ideje egy kis imidzsváltásnak, és annak, hogy eldöntsd, mit szeretnél megváltoztatni magadon. Akár külsőleg, akár egy új szokás, most meglesz a pozitív hozadéka a bátorságodnak!
Forrás: Oroszlán

A Bika jegyében extrán pörgősnek érzed magad, folyton úton lennél, és nem érzed jól magad a négy fal között. Mindeközben pedig a karrieredre is nagy fókuszt helyezel, előrébb lépnél, vágysz az új kihívásokra, és a kreativitást is érzed magadban hozzá. Most érdemes beadni az önéletrajzod néhány helyre, mert nagy sikerek várnak rád! De figyelj arra, hogy ha valami nem a terveid szerint sül el, ne akadj ki, mert az idegeskedés csak hátráltatni fog.
Forrás: Szűz

Most azt fogod érezni, hogy utazni akarsz, világot látnál, egyszerűen minden érdekel. Ha nem is tudsz repülőre pattanni, legalább a regények világában érdemes lesz egy kicsit kikapcsolódnod, mert úgy érzed, mókuskerékbe szorultál. A mostani időszak szuper lehetőséget bizosít arra, hogy kibővítsd az érdeklődési köröd, és új hobbit találj. Kezdj el nyelvet tanulni, iratkozz be egy főzőtanfolyamra, készíts ékszereket, fess, alkoss; találd meg, mi tölt fel!
Forrás: Mérleg

A Bika jegyének időszaka az együttműködésekről szól. Ez a szezon ráébreszt arra, hogy nem tudsz mindent egyedül megcsinálni; és nem is kell! Merj segítséget kérni, hiszen tőled is gyakran kérnek mások, és tudatosítsd magadban, hogy ha baj van, igenis lesz kire számítanod. Most érdemes egyébként új álláslehetőség után nézned, hiszen egészen új látásmódokkal gazdagodhatsz.
Forrás: Skorpió

A Skorpiók most azt észlelhetik, hogy a kapcsolatuk szenvedélyesebb és érzékibb, mint korábban - és nem kicsit drámaibb is. Sokkal nagyobb kötődés alakul ki közted és a partnered között, erre pedig érdemes ráerősíteni még több közös programmal. Ami pedig a szingliket illeti, aggodalomra semmi ok, ugyanis ez a pár hét végre bevonzhatja az Igazit az életetekbe!
Forrás: Nyilas

Ideje, hogy egy kicsit összeszedd magad! Mentálisan és fizikailag is szétcsúsztál mostanában, kevés időd jutott magadra, és folyton csak azt mondogattad, hogy "majd, ha végzek ezzel a feladattal...", de sosem értél semminek a végére. Most kapcsolj ki, lazulj el, vegyél ki magadnak egy-két nap szabit, és minimalizáld a stresszt. Zárkózz be, hallgass zenét és próbáld ki például a meditálást. Nagyon fontos, hogy most szünetet tarts, mert ha nem teszed, könnyen besokallhatsz az év második felére!
Forrás: Bak

Végre egy kis felüdülés vár rád, Bak! Kevesebb problémával kell megküzdened, amire már nagy szükséged volt, mert az utóbbi időben túl sok gondod volt. Most kell hagyni, hogy a benned élő gyermek előtérbe kerüljön, szórakozz, hülyéskedj, utazgass, bármit csinálhatsz, ami vidámsággal tölt el. A lényeg, hogy legyél minél többet a szabadban, mert a természet segít feltöltődni mentálisan!
Forrás: Vízöntő

Ez az időszak most a fészekrakásé nálad. Nem véletlenül érzed azt, hogy szeretnéd átrendezni a lakást, kidekorálni egy kicsit a nappalit, vagy akár teljesen új helyre költözni! Tele vagy plusz inspirációval, és úgy érzed, ezt leginkább ebben tudod kibontakoztatni. Nagyon jó döntés, hiszen az otthonod pozitív energiái így rád is átragadnak. De fontos kiemelni, hogy némi feszültség is várhat rád a Bika jegyében a családtagjaid miatt. Fontos, hogy most húzd meg a határokat, mert később nem fogod tudni!
Forrás: Halak

Ez az időszak az alkotásé lesz nálad. Olyan mértékű kreativitás és kommunikációs vágy önt el téged, mint még soha, és ezt mindenképp ki akarod bontakoztatni. Már csak azt kell kitalálni, mi az, ami érdekel! A motivációra most biztosan nem lesz hiány, sőt, még a munkában is érdemes pár plusz projektet bevállalni, mert kiemelkedő eredményeket fogsz hozni.