Galéria

Sztárok, akik szinte semmit sem öregedtek az elmúlt 20 évben

Forrás:

Nem csoda, hogy az idén 53. éves sztár lett a People magazin legdögösebb pasija, hiszen a Hangya főszereplője semmit sem változott kb. mióta megismerte a közönség a Spinédzserekben.


Forrás:

A popsztárból lett divatmogul tinédzser volt, amikor megjelent az első kislemeze, és úgy tűnik, egy napot sem öregedett azóta. Persze nőiesebb lett és most éppen gyermeket vár, de a vonásai mit sem változtak.


Forrás:

Az 53 éves színészt a legtöbben a Lostból ismerik, ám azóta jó pár filmben és sorozatban bemutatta tehetségét, no meg időtállóan kidolgozott testét és kortalan arcát.


Forrás:

A gyönyörű színésznő 30 éves elmúlt, mikor középiskolás csábítóként láthattuk a Pretty Little Liarsben, és meg kell mondani, azóta csak még dögösebb lett. Hihetetlen, de egyre jobban néz ki!


Forrás:

Nem tudni, mit csinál, de a Maroon 5 frontembere ugyanúgy néz ki, mint amikor megismertük. Pedig saját elmondása szerint sem vett vissza pályája elején a rocksztár létből, vagyis igencsak szerencsés genetikájú.


Forrás:

Annyira bájos, és olyan üde, hogy lazán letagadhat 15 évet. A színésznő Ashton Kutcher oldalán találta meg a boldogságot, aki maga is egy örök gyerek. Lehet ez a titka?!


Forrás:

Ő is valószínűleg annak a földöntúli fajnak a tagja, mint JLo vagy Keanu Reeves, és soha, egyetlen napot sem öregszik. Elképesztő!