Galéria

A Netflix legszexibb sorozatai, amiket érdemes idén tavasszal megnézni

Forrás:

A What/If Renée Zellweger debütálása volt a csatorna saját gyártású műsorai között. A széria zseniálisan ötvözi a hatalmi játszmákat, a politikai elitet, a szexuális kizsákmányolást és a bűncselekményeket. Egyszerre pörgős, tabudöntögető és nyomasztó, a végén egy szép nagy csavarral.


Forrás:

A spanyol sorozat egészen más energiákkal bír, mint a megszokott amerikai szériák. A feltörekvő fiatal írónő és feleség szeretne ihletet meríteni a könyvéhez, így pikáns kalandokba keveredik, miközben nagyon vicces barátnő karakterek egyengetik az útját. A sorozat a spanyolok Szex és New York-ja.


Forrás:

Bár nem a legújabb műsor a Netflixen, érdemes újranézni, hiszen Fiona Gallagher karaktere egyrészt nagyon emberi problémákkal küzd, másrészt a legkeményebb, tányértörős szexet kedveli.


Forrás:

Amellett, hogy briliánsan csavaros, erősen túlfűtött is a Shondaland szériája. Annalise Keating jogi professzor és hallgató csapata az ügyek megoldása mellett a legvadabb szexcsatákat is prezentálják nekünk. A sorozatban erős az LMBTQ vonal is.


Forrás:

Piper Kerman kábítószer-kereskedelem miatti bebörtönzéséről szóló memoárjának vadul népszerű kitalációja, ami egy női börtönben játszódik. A show rengeteg szexet tartalmaz, mind valós időben (a börtönlakók között), mind pedig Piper börtön előtti életének visszaemlékezésében.


Forrás:

Bár a rajongók kicsit szomorúan konstatálták, hogy a második évadban jóval kevesebb a szexjelenet, azért a vikomt kalandjai is tartalmaznak erotikus témát szép számmal. Ha pedig ez nem lenne elég, nézd újra az elsőt, amelyben Daphne és a herceg körbeszexelik a majort.


Forrás:

Végül a legfrissebb és legvadabb széria, szintén spanyol honból, amely a középiskolások drogokkal, balhékkal, partikkal és szexszel teletömött, izgalmas világát mutatja be. Az Elite az 5.évadnál tart, és a Netflix legnézettebb sorozatainak egyike.


Forrás: Az amerikai drámasorozatban a szex kapja a főszerepet! Billie már kétgyerekes családanya, jóképű férjjel és hatalmas házzal, mégsem elégedett. Folyton exe, Brad, és egykor fűtött kapcsolatuk jár az eszében, a kísértés pedig még valóságosabbá válik, amikor ismét keresztezik egymás útjait. A sorozat második évada már készül!