Galéria

Hő nélküli göndörítés: így lesz hullámos a hajad hajsütővas nélkül

Forrás: A TikTokon egyre több felhasználó ismerkedett meg ezzel a módszerrel, ami extra gyönyörű hullámokat eredményez! Akár egy köntös övet is használhatsz hozzá, de ma már kapható a videóban látható hosszúkás, kicsit vaskosabb hajcsavaró is.

Az első lépés, hogy a hajadat nedvesítsd be egy kicsit (a legjobb erre egy szórófejes flakonból spriccelni rá, mert az a lényeg, hogy picit nedves legyen, de ne túlságosan vizes), majd válaszd el a hajad kétfelé. A videóban szereplő felhasználó cikk-cakk választékot csinált, mert plusz volument ad, így ha ez a célod, érdemes kipróbálnod neked is.

Ezt követően a fejed tetejére rögzítsd a hosszúkás hajcsavarót vagy a köntös övet, és kezdd el felcsavarni rá a hajad a videóban látható módon. Reggelre csodaszép hullámokat kapsz!
Forrás:

Hasonló metódusra épül a zoknis módszer is! Ennél is hasonlóan kell a zoknira csavarni a hajadat, majd rögzíteni, és éjszakára így lefeküdni.

Jó ötlet lehet, ha előtte valamilyen hajápoló olajjal bekened a tincseidet, és a leengedés után mindenképpen fésüld át őket egyszer!


Forrás:

Íme egy gyors és egyszerű módszer, ami reggelre szépséges hullámokat varázsol!

Szimplán csak fogd fel a hajadat a fejed tetejére lófarokban, majd válaszd el négyfelé. Ezeket a tincseket egyesével csavard fel az ujjaidon a videóban látható módon, majd rögzítsd egy hullámcsattal. 

Ez már önmagában is megállná a helyét egy frizurának, de ha reggel leengeded, igazán szép lesz a végeredmény!


Forrás:

Ez egy kicsit időigényesebb módszer, de megéri kipróbálni!

Az első lépés, hogy szórófejes flakonból fújj vizet a tincseidre, hogy egy kicsit nedvessé tedd őket. Ezután pedig a videóban látható módon, az ujjaidon csavard fel őket.

Ennél fontos, hogy kisebb tincseket tekerj fel, hogy biztosan hullámossá váljanak!


Forrás:

Kifejezetten hullámcsatokkal is lehetséges a laza hullám elérése. Ez is kicsit időigényesebb, hiszen apró tincsenként kell feltekerned a hajad a fejtetőre, majd ezeket hullámcsattal rögzíteni. De az biztos, hogy szép lesz a végeredmény!


Forrás: A legegyszerűbb és egyben az egyik legnépszerűbb módszer az, ha fonással készítesz hullámokat. Ennek előnye, hogy alvásnál sem zavaró, kényelmes, önmagában is megállja a helyét frizuraként, de ugyanakkor kibontás után szép hullámokat kapsz eredményül. Ez persze hajminőségtől is függ, így érdemes kikísérletezni, több apró vagy egy nagy fonatot érdemes-e készítened!
Forrás:

Ha nincs kéznél elegendő hullámcsat, sem pedig köntös öv, a zoknis módszer pedig nem vált be, a papírtörlős verziónak adj esélyt! Ennek lényege, hogy a papír köré kell felcsavarni a hajat, majd éjszakára úgy hagyni, hogy behullámosodjon. A végeredmény nagyon szép!

Ha pedig lapozol egyet, mutatunk egy másik videót, ahol közelebbről láthatod, hogyan készül a papírtörlővel a hullám. Így te is kipróbálhatod - akár már ma!