Galéria

6 esküvő trend, aminek búcsút intünk: ezek jönnek helyettük

Forrás:

Még mindig a táblák virágkorát éljük, nincs is menőbb, mint ezzel fogadni a vendégeket. A boho stílusú menyasszonyok azonban nem fognak örülni a hírnek: a krétás felirat már nem menő, helyette a túldíszített, barokkos képkeretek és tükrök kerülnek előtérbe. Mindez persze azt jelenti, hogy az egész esküvő stílusát is érdemes egy kicsit a luxus hangulathoz igazítani. Nyugi, ez nem jelent feltétlenül drágább dekorációt, ezt a stílust is meg lehet ügyesen, pénztárcabarát módon valósítani.


Forrás:

A fánk- vagy pezsgőfal nagyon cukinak számított 2015-ben, de mint sok minden más felett, efelett is eljárt az idő. Ma már inkább cheugy-nak számít, helyette viszont itt vannak a gravitációnak ellenálló modern tortacsodák, amik tavaly kerültek be igazán a köztudatba. Ha ilyesmivel kedveskedsz a vendégeknek, elmondhatják magukról, hogy finomabb optikai illúziót még sosem kóstoltak!


Forrás:

Ha mindenképp szeretnéd megmutatni a vállaidat a nagy napon, akkor válaszd a legmodernebb lehetőséget: a szögletes kivágású menyasszonyi ruhát. Hogy honnan ismerős ez a fajta dekoltázs? Hát persze, hogy a Bridgertonból. Az ún. regencycore divatja az esküvői ruhákat is megfertőzte.


Forrás:

Ahogy a táblából már kitalálhattad, a tölgyfa korongra helyezett befőttesüvegek ideje is lejárt. Ehelyett megint a luxust idéző antikhatású gyertyatartók és az üveg gyertyatartók kerülnek az asztalokra idén. Néhány fehér gyertyával és pár élő virággal gyönyörű kompozíciót lehet velük összehozni. Egy kicsit a Nagy Gatsby és a Bridgerton hangulatát is megidézi.


Forrás:

A szabadtéri esküvők és lagzik kedvelt elemének számítottak az utóbbi években a kicsi fényfüzérek, amik romantikus hangulatot biztosítottak a naplemente után. Úgy tűnik, ezeknek is leáldozott, ugyanis a nagyméretű csillárok veszik át a helyüket – igen, még szabadtéren is. A boho hatás maximalizálhatod, ha virágokkal díszíted a rattanbúrás lámpákat.


Forrás:

Nehéz olyan köszönőajándékot találni, ami nem csak porfogóként áll majd a vendégek otthonában, talán pont ezért van kihalóban a trend. Helyette sokan választanak valami olyasmit, amit eltehetnek emlékbe vagy kitehetnek a falra a meghívottak. Például egy karikaturista vagy egy polaroid fényképező is jó választás lehet, amivel személyre szabhatod az ajándékot.