Galéria

Híres emberek, akiket egész Hollywood bolondnak tart

Forrás:

Az énekes-színész kétségkívül elképesztően tehetséges, ám spirituális szemléletmódját mindig sikerül kicsit túltolnia. Ezzel viszont a zseniális alakításai mellett sikerült elérnie, hogy Hollywood néha furcsa tekintettel nézzen rá.


Forrás:

A világ legjobb fizetett rappere néhány éve igencsak megváltozott. Először saját egyházat alapított, amelyre kötelezően kellett járniuk a Kardashian-Jenner család tagjainak, majd elindult az elnökválasztáson, amely során olyan furcsa megnyilvánulásai voltak, hogy mindenki ráaggatta a "bolond" jelzőt. De, ha ez nem lett volna elég, még az Instagram is letiltotta, miután gyűlöletkeltő videóüzenetekkel fenyegette meg Pete Davidsont, aki exfeleségével randizgat.


Forrás:

Tegnap robban a hír, hogy a pop hercegnője 3. babáját várja, így most már szabad emberként élheti át újra az anyaság csodáját. Sokan viszont tartanak ettől, hiszen annak idején pont a terhessége után került pszichiátriára. Leborotválta a haját, esernyővel rongált kocsikat, napjainkban pedig érdekes táncoló posztjaival szokta borzolni a kedélyeket.


Forrás:

Lindsay eszét egy időben elvette a mértéktelen drog- és alkoholfogyasztás, ami ahhoz vezetett, hogy felfelé ívelő karrierje lejtmenetbe került, majd szépen tönkre is ment. De nem emiatt lett Hollywood furcsa sztárja. A Bajos csajok egykori színésznője volt, hogy menekülteket követett és invitált a kocsijába, de olyan is, amikor önkívületi állapotban tett fel videóüzeneteket közösségi oldalaira.


Forrás:

Amióta világ a világ, az akciósztár érdekes hozzáállása a párkapcsolatokhoz és a gyerekneveléshez, na meg a szcientológia iránti hűsége vezetett ahhoz, hogy sok hollywoodi sztár tartja különc embernek. Erre pedig még korábbi interjúi is rátesznek egy lapáttal, na meg a híres Oprah interjú, mikoris szó szerint a kanapén ugrált.


Forrás:

A színész a Transformers-filmekkel lett ismert. Akkor még mindenki azt hitte, hogy egy kedves, szerény és könnyen kezelhető ember, akárcsak filmbéli karaktere. Az évek során viszont több olyan dolga is volt, – köztük erőszakos megnyilvánulások és meggondolatlan interjúk – amelyek miatt sokan tartják kollégái között bolondnak és furcsának.


Forrás:

A világhírű énekesnő végig vonult már talpig húsban, méteres platformban és a nyilatkozataiban is megosztó dolgokat szokott mondani. Bár minden kollégája és szakmabeli elismeri a tehetségét, azért különcségét így sem tudta soha levetkőzni. Mi így imádjuk!