Galéria

6 alkalom, amikor a Jóbarátok karakterei ugyanazt a ruhát viselték

Forrás: Persze olyan is sokszor előfordult, hogy egy karakter többször viselte ugyanazt a ruhát. Ilyen volt, amikor Rachel a 7. évad 7. részében ÉS a 13. epizódjában is felvette ezt a cuki felsőt.
Forrás: Valószínűleg a Phoebe-t alakító Lisa Kudrow nagyon szerethette ezt a fényes lila dzsekit, ugyanis a 2. évad 6. és a 3. évad 3. részében is felvette.
Forrás: Bár nem teljesen ugyanaz a felső, mégis ugyanolyan feliratú, dizájnú mind a két darab, a lányok ráadásul egymást követő részekben viselték, Monica a 6. évad 17. részében, Rachel pedig a 18. epzódban.
Forrás: Valószínűleg ez volt a srácok legkedvesebb pulcsija, ugyanis mindhárman előszeretettel hordták, nem is egyszer. Ross először a 3. évad 9. epizódjában viselte, Chandler a 8. évad 7. részében, Joey pedig a 6. évad 14. részében húzta magára ezt a Nike pulóvert.
Forrás: Azt kijelenthetjük, hogy Phoebe szerette a legjobban a jól megszokott rucijait, ezt a cuki szarvasos pulcsit például két színben is magára kapta, először a 2. évad 12. részében, aztán a 3. évad 15. epizódjában is.
Forrás: Mindannyian emlékszünk a legendás piros pulcsira, ami miatt egy ideig azt hittük, hogy Tag Rachel babájának az apja (na ne vicceljünk már, mint tudtuk, hogy Ross az!), ám a legfurcsább az egészben, hogy a sorozat következő részében Phoebe viseli a pulcsit! Ez hogyhogy nem tűnt fel senkinek?!