Galéria

Hírességek, akik 40 felett váltak anyává

Forrás: A szépséges színésznő is negyven felett vált anyává, első gyermekét 42 évesen, a másodikat 46 évesen szülte meg (bár ez a tökéletes alakján egyáltalán nem látszik).
Forrás: A James Bondot alakító Daniel Craig szerelme, a szintén színész Rachel Weisz hosszas próbálkozások után, 48 évesen esett teherbe. Kisfiuk már két éves múlt.
Forrás: A kebelcsodaként is számon tartott színésznőnek öt gyermeke van, a legkisebbnek, aki nemrég ünnepelte második születésnapját, 54 évesen adott életet.
Forrás: Janet Jackson 2017 januárjában, 50 évesen szülte meg első gyerekét, nem sokkal azután, hogy egyébként bejelentette visszatérését egy turnéval. Férjével, gyermeke édesapjával, a katari üzletember Wissam Al Manával azóta már el is váltak.
Forrás: A Született feleségek sztárja 45 éves volt, amikor várandós lett. A sorozatban terhesen is forgatott, az ikrei, Eden és Savannah 2007 februárjában születtek meg. Marcia 2020-ban a rákkal is megküzdött, szerencsére sikeresen.
Forrás: A Jóbarátok sorozat színésznője kereken 40 éves volt, amikor megszületett kislánya, Coco Arquette.
Forrás: Hayek még mindig bomba formában van, pedig ő is viszonylag későn, 41 évesen szült. Kislánya, Valentina Paloma Pinault édesapja Francois-Henry Pinault, a milliárdos üzletember.
Forrás: Diane, a szép, szőke színésznő 42 évesen szülte meg első gyermekét (kislányát), akinek az édesapja a Walking Dead sztárja, Norman Reedus.
Forrás: 42 éves volt a híres énekesnő, amikor több vetélést és sikertelen mesterséges megtermékenyítést követően megszülettek az ikrei.
Forrás:

A színésznő 2018 nyarán, 43 évesen adott életet első gyermekének, a kis Santiagónak. Eva és férje, Jose Baston már egy ideje egy párt alkottak, az esküvőjük mesébe illő volt, és bár Evának a mai napig fontos filmes karrierje, 2017-ben úgy döntött, elérkezett a családalapítás ideje. Mióta a kisfiú világra jött, a színésznő előszeretettel posztol róla követőinek, így rajongói nyomon tudják követni, hogy alakul közös életük.

 


Forrás: Tom Cruise-zal közösen két gyereket is örökbefogadott, de első vér szerinti gyerekét 40 évesen szülte meg, 2008-ban. Keith Urbannal közös második gyerekét már 2012-ben egy béranya hordta ki.
Forrás: Az énekesnő 42 évesen adott életet ikreinek, de sajnos a gyermekei édesapjával a házasságát nem sikerült megmentenie.