Galéria

Személyiségteszt: derítsd ki, miben vagy önző!

Forrás:

Akkor nagyon fontos számodra a külső. Ez persze nemcsak azt jelenti, hogy folyamatosan sportolsz és képben vagy a legtrendibb diétákkal is, hanem azt is, hogy másokat is hajlamos vagy a külsejük alapján megítélni. Nem vagy teljesen hiú, vagyis nem jönnél össze egy pasival csak azért, mert kockás hasat és tökéletes fogsort villantott, legbelül ugyanis pontosan tudod, hogy nem a felszín számít, hanem ami mögötte van. Mindenesetre nagyon fontos számodra, hogy mások minden pillanatban tökéletesnek lássanak, vagyis nem lépsz ki az utcára smink nélkül.


Forrás:

Akkor a társadalmi státuszt és az előrelépést tartod a legfontosabbnak. Bár pontosan tudod, hogy az emberi kapcsolatok fontosabbak, mint a karrier, nagyon nehezen teszed át a hangsúlyt és képes vagy elhanyagolni a szeretteidet. Ráadásul képes vagy inkább azokkal az emberekkel barátkozni és kapcsolatot kialakítani, akik magasabb pozíciókban dolgoznak. Persze nincs azzal semmi baj, ha felnézel azokra az emberekre, akik célokat tűztek ki maguk elé és el is érték azt, de az élet sokkal többről szól, mint a hangzatos címekről és a szép fizetésekről.


Forrás:

Akkor a legnárcisztikusabb személyiségvonásod, hogy kevésbé vagy képes az empátiára. Nem vagy teljesen rideg, ám legtöbbször a saját érzelmeid állnak nálad az első helyen. Nem vizsgálod meg ösztönösen a körülötted lévők érzelmi állapotát, te vagy az az ember, aki elsőre elhiszi, ha a másik azt mondja neki, hogy minden rendben van – miközben másoknak egyértelmű lenne, hogy valami probléma áll a háttérben. Próbálj meg egy kicsit jobban odafigyelni másokra, ami javítani fogja a kapcsolataid minőségét is.


Forrás:

Akkor gyakran vagy önző, nem szereted, ha mások sebezhetőnek látnak és egyáltalán nem szeretsz segítséget kérni. Pedig ahhoz, hogy sikereket érj el és igazán boldog lehess, hajlandónak kell lenned arra, hogy néha elengedd az egódat és időnként mások képességeitől is függj. Biztos te magad is szuper képességekkel rendelkezel, de ettől még nem leszel szuperhős.