Galéria

Szerelem a levegőben! 2022 sztárpárjai, akik eljegyezték egymást

Forrás: A Csókfülke fiatal sztárja hamarosan megházasodik! Vőlegénye pedig alaposan kitervelte a lánykérést: pontosan 2022.02.22-én tette fel a nagy kérdést.
Forrás: Az Eufória sztárja március elején árulta el, hogy megkérte kezét szerelme.
Forrás: A sztárpár hamarosan első évfordulóját ünnepelheti, de nem akartak sokat várni a lánykéréssel. Akárcsak Joey King szerelme, úgy Shane is 2022.02.22-én tette fel a nagy kérdést, bár ő erre rádobott még egy lapáttal, mert 22:22-kor kérte meg Zsófi kezét.
Forrás: A Reszkessetek betörők! egykori gyerekszínésze volt már fent és lent is. De az biztos, hogy amióta rátalált a szerelem Brenda Song személyében még soha nem volt ennyire egyensúlyban magával. A színész tavaly az AHS sorozatában mutatta meg magát és megszületett első gyermeke is. 2022 első hónapjában pedig úgy döntött már nem vár tovább a nagy kérdéssel és megkérte Song kezét, aki boldogan mondott igent.
Forrás: A szépséges műsorvezető és Weisz Fanni volt férje 2020-ban kezdtek el egymással randizni az azóta eltelt két év pedig csak még jobban rádöbbentette őket, hogy egymásnak vannak teremtve. A jóképű férfi dominikai utazásuk során, a tengerparton kérte meg szerelme kezét, méghozzá térden állva. A nagy hírt közösségi oldalukon osztoták meg követőikkel.
Forrás: A Transformers-filmek sztárja különleges módját választotta a leánykérésnek, mivel szerelmének, Audranak egy palackba zárt üzenettel tette fel a nagy kérdést. Erre pedig melyik nő lenne képes nemet mondani?! A pár 2019 óta alkot egy párt, de ha ez nem lenne elég, Audra Duhamel volt nejével, Fergievel is remek kapcsolatot ápol. Az eljegyzésről készült fotó alá még az énekesnő is gratulált az újdonsült jegyespárnak.
Forrás: A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő 3 éve alkot egy párt Gelencsér Mátéval, aki pár hete Tenerifén ereszkedett fél térdre Katinka előtt, ugyanis ott készül fel az előtte álló versenyekre. Az úszónőnek már volt egy rossz házassága Shane Tusuppal, ám Máté mellett végre nyugalom és béke veszi körül. A pár egyébként legalább 3 gyermeket tervez.
Forrás: A színésznő és a rapper 2020 tavaszán jött össze. Bár sokan nem jósoltak nekik hosszú időt, úgy néz ki sikerült kitartaniuk egymás mellett. A sztárpár minden idejét együtt tölti és az sem túlzás, hogy ők lettek az elmúlt év egyik legnépszerűbb hollywoodi párja stílusuk és nyilatkozataik miatt. Kelly, aki egyébként Megannal ellentétben még sosem volt házas többször elmondta, hogy a színésznő számára a tökéletes és a világ legszerencsésebb férfijának tartja magát. A leánykérésre év elején került sor, az idiai Banyan-fa alatt. A hiedelem úgy tartja, hogy aki a fa alatt kíván, annak minden álma valóra válik.
Forrás: Nem volt olyan nagy visszhangja mint Megan Fox és Machina Gun Kelly eljegyzésének, de mégis megér a tévés személyiség néhány sort. Párjával már lassan 10 év alkotnak egy párt és még egy közös gyermekük is született, ám a leánykérés csak nem következett be. Legalábbis egészen idáig, ugyanis a 62 éves sztár 2022. januárjában úgy döntött, hogy végre felteszi Laurennek a nagy kérdést.