Galéria

Ezt eszi Meghan Markle 24 óra alatt

Forrás: A hercegné forró citromos vízzel indítja a napot, majd Katalinhoz hasonlóan ő is a zabra esküszik, mint rostgazdag reggeli, amit mandula- vagy szójatejjel, banánnal és agave sziruppal kever. Ezenkívül az acai tálakért is rajong.
Forrás:

Hétvégén kicsit rugalmasabban áll az ebéd témaköréhez, hétköznap viszont inkább növényi alapú, vegán étrend szerint étkezik. Meghan nagyon szereti az avokádós pirítóst, amit sokszor buggyantott tojással eszik, hogy növelje a
fehérjebevitelt. Emellett rajong a fűszerezett quinoaért, amit saláta mellé is előszeretettel fogyaszt. Amikor nem növényi étrenden van, akkor a halas taco az abszolút favorit, amit paprikával és hagymával tesz még ízletesebbé.


Forrás: Próbál figyelni arra, hogy napközben energianövelő ételeket nassoljon. Kedvencei közé tartozik a sárgarépa hummusszal, az alma mandulavajjal, a kelkáposzta chips és a chia puding. Ezek mellett pedig sokszor különféle energiadús smoothiekat dob össze, amikbe szívesen tesz kelkáposztát, spenótot, almát, citromot és gyömbért.
Forrás: A növényi alapú étkezés ellenére Meghan él-hal a sült csirkéért. 
Forrás: Imádja a házi készítésű banánkenyeret, amit ő is számos alkalommal megsütött már, többek közt Harry herceggel közös, 2018-as ausztráliai körútja során is. Ennek a receptjét egyébként már mi is megosztottuk, amit ide kattintva nézhetsz meg!