Galéria

5+1 tavaszi kiegészítős hajtrend, ami 2022-ben kihagyhatatlan lesz

Forrás:

Készülj, mert összességében arra lehet számítani, hogy a 2000-es évek abszolút visszatér a kiegészítős hajtrendek terén (IS!), így például a kendő hatalmas divat lesz tavasszal és nyáron is. A Fendi x Versace collab pedig csak egy újabb bizonyíték arra, hogy a kendők hatalmasat fognak menni a melegebb időszakban, szóval igen, érdemes párat beszerezned még most!


Forrás:

A cuki és romantikus masnik idén maximálisan visszatérnek a frizuratrendek tekintetében, amit valljuk be, egyáltalán nem bánunk, hiszen még a legegyszerűbb szettet is hihetetlenül fel tudja dobni egy szép masni a hajunkban, ráadásul instant elegáns és stílusos külsőt kölcsönöz nekünk!


Forrás:

A cím ne tévesszen meg, ugyanis bár a hajba való csatok valóban színesek lesznek idén tavasszal és nyáron (főleg a piros és a narancs lesz menő), a sok-sok színből csupán egyet érdemes választanod, abból viszont többet is jó, ha beszerzel, a végeredmény pedig csodás és extra trendi lesz!


Forrás:

Bizony, a csatok hihetetlenül nagyot fognak menni, amint megérkezik a melegebb idő, a színes verziók mellett pedig hihetetlenül trendinek fognak számítani a nagy, kristályos darabok. Ezeket ráadásul egy elegánsabb eseményre is simán felveheted, hogy a hatás még előkelőbb legyen!


Forrás:

A különböző hajpántok már tavaly óta elkezdték a hódításukat, idén viszont teljesen biztos, hogy a gyöngyökkel díszített darabok lesznek messze a legtrendibbek. Ráadásul a gyöngyöknek nem feltétlenül kell fehérnek lenniük, a színesebb darabok is tökéletesen divatosnak fognak számítani!


Forrás:

Bár ennél a hajtrendnél semmilyen kiegészítő nincs, de ha a legdivatosabb tavaszi frizurákról beszélünk, akkor a sorból semmiképpen nem hagyhatjuk ki, hogy idén abszolút visszatérnek a fonatok. Ha pedig még emlékszel, hogy a 2000-es években a csajok hogyan hordtak 1-1 fonatot a hajukban, akkor már teljes képet is kaptál az idei év frizuratrendjéről.