Galéria

Ezek a legszuperebb fényvédők zsíros bőrre

Forrás:

A Kiehl’s fényvédője az egyik legnagyobb kedvenc a piacon, ami nem véletlen, hiszen amellett, hogy tökéletes védelmet nyújt a káros sugárzások ellen, könnyű formulája szinte azonnal felszívódik és nem hagy maga után kellemetlen érzetet a bőrön. Az pedig már csak plusz piros pont, hogy egész napos hidratálást biztosít, így az eddigi két lépéses rutinodat (hidratáló + fényvédő) simán lecsökkentheted egyre.


Forrás:

Ezt a terméket nem csak azért fogod imádni, mert egy szuper nappali arckrém, hanem azért is, mert 30 faktoros fényvédő hatása is van, ráadásul mattít ÉS kiváló választás, ha aknékkal, esetleg pigment foltokkal küzdesz. Elég jó deal, nem?


Forrás:

Ha bőrápolásról van szó, akkor egy biztos; a Vichy mindig megbízható választás! Ha olajosabb bőrrel rendelkezel, akkor ez a termék az egyik legszuperebb választás, ugyanis 3 szuper funkciója is van ennek a fényvédőnek:

- Véd az UV-sugarak ellen.

- Felitatja a felesleges faggyút.

- Képes szabályozni a kifényesedést és támogatja a bőrt a faggyútermelést okozó külső hatásokkal szemben.


Forrás:

Bevallom, a La-Roche Posay az egyik legnagyobb favorit márkám, ha bőrápolásról van szó, így nem meglepő, ha a legújabb fényvédőjük is abszolút szíven talált. Az állaga ugyanis egyáltalán nem hasonlít a megszokott fényvédőkéhez, géles, könnyű (de nem vizes!), amely csökkenti a pórusok láthatóságát, korrigálja a bőrhibákat és tökéletes matt hatást kölcsönöz akár 12 órán át... Kell ennél több?


Forrás:

Ha fénylő, zsíros, vagy problémás, aknés arcbőröd van, akkor egyszerűen imádni fogod ezt a fényvédőt, ugyanis képes szabályozni a bőr faggyútermelését, megelőzi a pórusok eltömődését és a pattanások kialakulását. Azt pedig mondanunk sem kell, hogy nem hagy olajos, zsíros érzetet a bőrön a felkenés után.


Forrás:

Sokan mondják, hogy hiába kenik fel reggel munka előtt a fényvédőt, mire hazaérnek, az már szinte biztosan nem lesz hatásos. Erre a problémára abszolút tökéletes megoldás ez a könnyed arcpermet, ugyanis nem csupán bőrnyugtató hatása van, de a kisminkelt bőrödre is lazán felteheted. Ráadásul a termék 70%-ban organikus összetétellel rendelkezik, ráadásul még zöld tealevél-kivonatot is tartalmaz, amely semlegesíti a szabad gyököket, és segítséget nyújt a bőrrákot okozó károsodás elleni védelemben.