Galéria

6 szexpóz, ami kifejezetten fájdalmas tud lenni a nők szerint

Forrás:

Van valami ősi és állatias a kutyaszerű szexben, ami miatt a férfiak annyira vágynak rá. Ezenkívül mélyebb behatolást és jobb irányítást tesz lehetővé. De az igazság az, hogy sok nő fájdalmat érez az alhasában kutyapóz közben, különösen, ha a férfi nagyobb mérettel van megáldva.


Forrás:

A misszionárius szexpóz kényelmes, de ha a lábak a levegőben vannak, az kifejezetten fájdalmas is tud lenni. Nincs csiklóstimuláció, és a nők ritkán érnek el orgazmust ebben a helyzetben.


Forrás:

Erotikus gondolat, de ritkán praktikus. Kevés ugyanis az a férfi, aki valóban képes megtartani magát, illetve a levegőben a partnerét, álló helyzetben. Az eredmény egy kínos löködés, amely valószínűleg hátsérüléssel végződhet valamelyik fél számára.


Forrás:

A kanalazás csak akkor jó, ha egyszerre fáradt és felajzott valaki. Nincs benne semmi kreatív vagy élvezetes a nők számára, kivéve persze, ha a férfi a kezével stimulálja a csiklót is. Ez is a házastársi kötelességek listájára felírható póz.


Forrás:

Pornóban jól néz ki, de igazi kihívás egy átlag pár számára. Miközben az erőnléttel és az ügyetlenkedéssel van a pár elfoglalva, kevés energia marad az öröm megtapasztalására. Edzésnek kiváló, szexpóznak kevésbé.


Forrás:

A pozíció szintén papíron néz ki jól, és különleges csemegét ígér, de sok erőt és koordinációt igényel a végrehajtása. Valószínűleg a hátunk is megsínyli majd, már, ha összejön az alkalmazása.