Galéria

Hollywood apukái, akik mindenkinél büszkébbek a lányaikra

Forrás:

Kevesen tudják, de a színésznek óriási családja van, ráadásul a ház tele van női energiákkal! Feleségével, Luciana Barrosóval három közös lányuk született, de neje előző kapcsolatából született lányára is sajátjaként tekint.


Forrás:

Eva Mendes-zel sok megpróbáltatáson mentek keresztül, családjuk kiállt minden próbát. Boldogan nevelik két lányukat, Esmeraldát és Amadát.


Forrás:

Három lánya is van és ő ezt abszolút áldásnak éli meg. Ha kell, teázik velük és a babáikkal, de akár a körmeit is hagyja kilakkozni. A jövőbeni vejeit viszont nem irigyeljük.


Forrás:

A színész két lány büszke apukája. Corinne Foxx és Annalise Bishop gyakran járnak díjátadókra híres apjukkal. Mindketten gyönyörűek és nagyszerű stílussal rendelkeznek, és Jamie mindig büszkén pózol velük.


Forrás:

A komikus és felesége, Jackie két lány, Sunny és Sadie büszke szülei. Ha a sztár gyereknevelése olyan, mint a filmekben, akkor a lányokkal biztos minden rendben. Valószínűleg elég vidáman telnek a mindennapjaik együtt.

Róluk IDE KATTINTVA olvashatsz többet!


Forrás:

A színészetnek búcsút int sajnos a híres akciósztár, de öt lánya mindig vigasza lesz az életben. A színésznek három lánya van közösen Demi Moore-ral:. Rumer, Tallulah és Scout. Második házasságából pedig Evelyn és Mabel született.