Galéria

6 szokatlan minta, amit imádni fogsz idén tavasszal

Forrás:

Ahogy az imént olvashattad, a nagyméretű, ’70-es éveket idéző virágmintás darabok most visszatérnek. Színesek, vidámak, egyszerűen jó rájuk nézni, ráadásul a retró szabással még inkább kedveznek a nosztalgia szerelmeseinek.


Forrás:

Mintás pamutruha, Reserved, 15995 Ft


Forrás:

Úgy tűnik, a márkák is vakáció üzemmódba kapcsoltak, ugyanis már most menőnek számítanak a nyaralások hangulatát idéző gyümölcsös darabok.


Forrás:

Dzsörzé ruha rövid ujjakkal, Bonprix, 9999 Ft


Forrás:

A patchwork minta utódjának is tekinthetjük, hiszen hasonlóan színes és retró hangulatot áraszt. Lily Allen énekesnő is odavan ezekért a darabokért, amik mindenkinek jól állnak.


Forrás:

Miniruha kivásággal, Reserved, 8995 Ft


Forrás:

Tavaly mikrotrendként bukkant fel a divatvilágban, most viszont úgy néz ki, még inkább előtérbe kerül. A megszokott fekete-fehér kombináció helyett sokkal izgalmasabb színekben is megtalálod a boltok polcain.


Forrás:

Lucca nadrág, EDITED, 25490 Ft
(About you)


Forrás:

Ez a minta egy újabb válasz a patchworkre, annál energikusabb és egyedibb. Nagyjából minden ide tartozik, ami meghatározhatatlan és ami olyan, mintha tudatmódosító szer befolyása alatt álló művész alkotása lenne.


Forrás:

Mintás nadrág, Sinsay, 4295 Ft


Forrás:

Amikor már azt hiszed, hogy mindent láttál minták terén, akkor jön képbe a szivárvány minta. Nincs is aktuálisabb ennél, hiszen az esős tavaszi időjárásban gyakran találkozunk vele a természetben is. Ezentúl a ruhatáradban is megelevenedhet.


Forrás:

Lady ujjatlan blúz, Factcool, 16640 Ft