Galéria

A nagy műszempilla kérdés: tud csinos lenni, vagy 2021-re már égőbb, mint a szilikonpánt?

Forrás: Amikor rosszul van elkészítve, csomós, vagy épp túlzóan sűrű, akkor borzasztó rossz ránézni, de ha karban van tartva, igényes és nem túl sok, akkor szexi, jól néz ki.
Forrás: Fogadjunk, hogy a szavazók zöme nő, és azt nyomták, hogy szép. Hát, elmondom nekik: nem az. Csak arra tudok gondolni, hogy egy mű cucc van az ember szemén. A SZEMÉN! Hol lehet akkor még mű a csaj...?
Forrás: Nem az, hogy jól néz ki, vagy nem, hanem inkább az a kérdés, hogy nem para-e, hogy teljesen megváltoztatja az arcot. Tök jól tud kinézni, ha szépen van megcsinálva, de pont ez a gond benne: átverés. Ha egyszer lepotyog, full máshogy nézel ki.
Forrás: Pont a minap beszélgettünk egy társaságban erről. Azt szavaztuk meg, hogy 2D-ig, maximum 3D-ig szuper, van, akin még egész természetesnek is tud hatni. 4D felett sokan már tényleg igénytelennek, alpárinak látják, nekem sem jön be.
Forrás: A mérték a lényeg! Mindenből az számít igazából. A túl sok, az túl sok, de extrán természetesnek sem kell lennie, hiszen akkor minek rakatod fel. Az arany középút a lényeg.
Forrás: Én nem hordok, de másokon annnnnnyira jól tud kinézni, amikor kiemelik vele a tekintetüket.