Galéria

Mert anya csak egy van! Híres emberek, akik imádnak az anyukájukkal menni a vörös szőnyeges eseményekre

Forrás:

Margot Robbie és Sarie Kessler a Vanity Fair Oscar-partin, 2018-ban. Egyértelmű, kitől örökölte sugárzó mosolyát a szőke színésznő. Sarie egyébként fizikoterapeuta és mindig azon volt, hogy három gyermekének, Margot-nak, Cameronnal és Lachlannak megadjon mindent. Lányától távol, Ausztráliában él egy gyönyörű házban, amit Margot vett neki.


Forrás:

Charlize Theron és bájos anyukája, Gerda Jacoba Aletta Maritz többször is együtt jelentek már meg az Oscar-gálán. A dél-afrikai színésznőt édesanyja mentette meg 15 évesen az alkoholista apja karmaiból. A férfi egy este ittasan tért haza és fenyegetőzni kezdett, így Gerda fegyvert fogott rá és meghúzta a ravaszt. Charlize rengeteget köszönhet szerető anyjának, aki a gyermeknevelésbe is besegít. 


Forrás:

Dwayne Johnson-t édesanyja, Ata Johnson több filmpremierre is elkísérte már. Hiába hatalmas pasi, mindig a mama pici fia lesz. Atának nem volt könnyű élete, egyszer öngyilkosságot is megpróbált elkövetni, miután elvesztetté az otthonukat, majd 2014-ben autóbalesetet szenvedett: egy részeg sofőr hajtott az autójába. Dwayne mindenesetre tenyerén hordozza szeretett édesanyját, akit a legdrágább ajándékokkal halmoz el.


Forrás:

Sokan nem is tudják, de Gwyneth Paltrow anyukája maga Blythe Danner, színésznő. Így nem is csoda ha számos eseményen ott vannak mindketten, hiszen hol az egyik, hol a másik sikerét ünneplik. Így természetesen Blythe is otthonosan mozog a kamerák előtt, akitől lánya rengeteget tanult a szakmáról. 


Forrás:

Elfoglalt anyuka lehet Leonie Hemsworth, hiszen három fia is színész lett, ráadásul kettő A-listás. Liam nagyon szereti, ha mamája elkíséri őt a vörös szőnyeges eseményekre, amikor épp nincs barátnője. Leonie egyébként maga is színészkedik Ausztráliában amellett, hogy hivatásos angoltanár is. 


Forrás:

Ryan Gosling és anyukája, Donna Gosling olyanok, mintha testvérek lennének. A kedves mamától örökölhette génjeit Ryan, akin szintén nem látszik soha az idő múlása. A pandémia még közelebb hozta őket egymáshoz, ugyanis Ryan elárulta: édesanyja volt az, aki segített a gyerekeknek tanulni a karantén alatt.


Forrás:

Jared Letonak - aki épp a Morbius premierjét ünnepli - fontos a család. Az édesanyja, Constance Leto és testvére, Shannon Leto is rendszeresen vele tart a nagy eseményekre.