Galéria

4 csillagjegy, akinek nincs szerencséje a szerelemben

Forrás: Halak

Mivel a Halak jegyű ember nagyon érzelmes és érzékeny, nagyon könnyedén túlcsordulnak benne az érzelmek. Ez a jegy viszonylag könnyen szerelembe esik, ezzel nincs gond; a probléma ott kezdődik, hogy az érdeklődését életben is kell tartani, márpedig ő igényli a romantikus gesztusokat! Arról nem is beszélve, hogy csak egyszer kell összetörni a szívét, részéről a bizalom innentől kezdve annyira elveszik, hogy nem tud második esélyt adni.
Forrás:

Bika

A Bika érzelmes és romantikus jegy, de ne gondold, hogy ő aztán megteszi az első lépést! Ha valakivel kölcsönösen tetszenek egymásnak, de a másik nem lép, akkor bizony nem lesz semmi a dologból, mert ő nagyon határozott ebben a témában. Ha valamit eldönt, az úgy is lesz! Így ha egy másik személy eljátssza az esélyeit, a Bika nem szívesen ad második lehetőséget.


Forrás:

Nyilas

Ez a jegy nehezen kötelezi el magát, mivel óriási a szabadságszeretete. Imád kalandozni, jönni-menni, és a kötöttségeket nem viseli jól, még a nagy szerelemben sem. Ő inkább ismerkedik egyszerre több emberrel, és szimplán csak jól érzi magát, a következő szintre nehezen jut el. Nem arról van szó, hogy nem képes a szerelemre, de tény, hogy nagy pezsgésre van szüksége ahhoz, hogy ezek az érzelmek ne múljanak el túl hamar.


Forrás:

Ikrek

Az Ikrek jegy szülötte egyszerre több hobbinak él, számos baráti társasága van, és bizony egyszerre több személy is képes elrabolni a szívét. Neki kell az izgalom ahhoz, hogy úgy érezze, boldog, épp ezért szeret mindenkivel flörtölgetni egy kicsit. Viszont a kapcsolatban több kell neki a szenvedélynél; számára a jó kis beszélgetések, az intellektus nagyon fontos, így szíve választottjának több téren is stabil lábakon kell állnia. Ebbe a kategóriába kevesen tartoznak, így az Ikrek elvárásai miatt többet van egyedül, mint kapcsolatban.