Galéria

Pszichológus elemezte a királyi család kedvenc ételeit

Forrás:

Kedvenc ételei közé tartoznak a zabkása, a házi készítésű curry, a nyers ételek, a matcha turmix, a zöldségek és a hüvelyesek. Darren szerint a hercegné kedvencei összhangban vannak azzal, amit manapság trendi élelmiszereknek tartunk, diétája azonban sok régi kedvencet is tartalmaz. „Katalin kedvenc ételei is adnak egy magyarázatot arra, miért olyan népszerű családtag ő, hiszen azt eszi, amit a tömegek is esznek, így tud kapcsolódni hozzájuk.”


Forrás:

A herceg imádja a grillezett ételeket és a barbecue-t. „Ez azt jelenti, hogy szereti átvenni az irányítást, vagyis nem fél attól, hogy mindig ő hozzon döntéseket. Erre a tulajdonságára kétségtelenül szüksége lesz, ha egyszer királyi székbe kerül. A grillsütő egy nagyon egyszerű eszköz, amivel otthon kiadós ételeket készíthetünk, azt kapjuk, amit látunk. Vilmos ezt szereti, pszichológiailag ez összhangban van Katalinnal is. Teljesen összeillenek” – mondja Darren.


Forrás:

Bár régen odavolt a pizzáért és a gyorskajáért, ma már a quinoa és a kelkáposzta a kedvence, illetve a sült csirke. „Az utóbbi években Harry lemondott az egészségtelen ételekről és most több gyümölcsöt eszik és zöld smoothie-t iszik. Ebben nagy szerepe lehet Meghannek, aki arra ösztönözte, hogy legyen egy kicsit kísérletezőbb a konyhában. Ennek ellenére gyakran fogyaszt tradicionális brit ételeket, ami arra utal, hogy hiányzik neki az otthona, Anglia, amire szeretettel és nosztalgiával gondol vissza.”


Forrás:

Harry felesége gluténmentesen étkezik, gyakran fogyaszt zabkását banánnal reggelire és készít házi tésztát ebédre, parmezánnal és sült csirkével. „Meghan kalandvágyónak tűnik a konyhában és szenvedélyesen szeret új recepteket kipróbálni. Ebből is látszik, hogy nyitott az új lehetőségekre és nem riad vissza a változásoktól. ”