Galéria

3 TikTokos szexhack, ami tényleg működik

Forrás:

Egy TikToker, aki a Nurse Ria név alatt futott a platformon, korábban posztolt egy videót arról, hogy állítólagosan szex közben érdemes enyhe nyomást gyakorolni egy nő hasára, ezáltal ugyanis könnyebben stimulálható a G-pont. A videót akkor 40 millióan nézték meg, és többen is kipróbálták. De tényleg bejön?

Dr. Janet szerint ez a trükk működhet néhány embernél, de nem mindenkinél. Azt javasolja, hogy mindenki magának kísérletezze ki, hiszen a medence környéke egészen eltérő módon érzékeny, és van, akinek ez fokozza az élvezetet.


Forrás: A TikTok videó szerint (amit Sassy Red töltött fel egykor) érdemes párnát tenni a nő medencéje alá, mert ezáltal kicsit más szögből történhet meg a behatolás, és jobban elérhetővé válik a G-pont.

A szakértő szerint a szexpárnás trükk segít, hogy a medence kissé felfelé dőljön, így nemcsak kényelmesebb lesz a behatolás, de mélyebbé is válik. Neked kell kikísérletezni, milyen magasságban ideális!
Forrás: Ez a trükk azt javasolja, hogy állítsatok be a pároddal négyperces időzítőt, és felváltva ennyi ideig kényeztessétek egymást előjáték gyanánt.

Dr. Janet szerint ez a trükk elsősorban azoknál működik, akik már együtt vannak egy ideje és komfortosan érzik magukat együtt. Így ugyanis biztos, hogy nem marad el az előjáték, és ténylegesen rá tudtok hangolódni a szexre.