Galéria

Összeszedtük a 2022-es Oscar-gála legemlékezetesebb beauty pillanatait

Forrás:

Zendaya szokás szerint idegesítően tökéletesen nézett ki (ezt mégis hogyan csinálja?!), külsejével pedig valószínűleg egy újabb trendet indított el. Haja hanyagul volt feltűzve, sminkjében pedig abszolút a fényes és az ezüst dominált, aminek köszönhetően szájára tökéletesen elég volt egy rózsás szájfény. 10/10!


Forrás:

Az Oscar-díjra jelölt színésznő sokakat kiborított Chanel szettjével, a sort ugyanis sokak szerint nem való egy ilyen nívós eseményre (szerintünk nagyon vagány lett a végeredmény!). Sminkje a bevállalós ruhájához igazodva igazán vad lett, a fekete szemceruza ugyanis egyértelműen dominált a look elkészítésénél, haja pedig tökéletesen illett vadóc stílusához, tépett és kócos hatása tökéletesen illett a sminkjéhez és a ruhájához.


Forrás:

A gyönyörű színésznő igazán hercegnősre vette a figurát, ugyanis egy rózsaszín ruhában jelent meg a vörös szőnyegen, sminkje pedig tökéletes igazodott hozzá, a rózsaszín ugyanis mind az ajkain, mind a szemhéján megjelent. Ehhez pedig természetesen nem is lehetett volna tökéletesebb frizurát választani, mint egy nagyobb hullámos, leengedett hajat.


Forrás:

A színésznő sminkjén egyértelműen a piros dominál, ami nem meglepő, hiszen a gyönyörű ruhája is ebben a színben pompázott. A végeredmény azonban egyáltalán nem tolakodó vagy harsány, hiszen a piros egy sokkal világosabb árnyalatát használták fel a sminkesek a look elkészítésénél.


Forrás:

A színésznő igazi dívaként sétált végig a vörös szőnyegen, ami nem is meglepő, hiszen így kell viselkednie annak, akit Oscar-díjra jelöltek! Gyönyörű, mélykék ruhájához egy csillogós, aranyló sminket választott, száját pedig egy nude színnel koronázta meg. Ehhez pedig tökéletes választás volt a féloldalasan elválasztott, hullámos frizura.


Forrás:

A gyönyörű színésznő egyszerűen csodásan nézett ki az este folyamán, ráadásul nem elég, hogy a külseje tökéletes volt, de még egy Oscar szobrocskát is sikerült bezsebelnie. Sminkjével és összességében az egész kinézetével abszolút a régi Hollywood stílusát hozta, ami miatt csak még jobban szeretjük őt, na meg persze le akarjuk másolni ezt a beauty lookot.


Forrás:

Úgy tűnk, hogy a klasszikus, hercegnős külső nagyon trendi volt az este folyamán, és amellett, hogy Lily már tényleg játszott hercegnőt (Hamupipőke), ezzel a rózsaszín hatású sminkkel (és ruhával) abszolút Disney hercegnős hangulatot keltett, amit csak fokozott a gyönyörű gyémánt nyaklánca.


Forrás:

A High School Musical sztárja a végzet asszonyaként lépett a vörös szőnyegre, így külsejénél dominált a fekete és a bordó, a végeredmény pedig lássuk be, lehengerlő lett! Ahhoz pedig, hogy abszolút dominálhasson az erőteljes és sötét árnyalatú sminkje, haját a fodrászok kontyba fogták, amivel tökéletes hatást értek el.