Galéria

Izgalmas filmek és sorozatok, amik 2022 tavaszán jönnek a Netflixre

Forrás:

A nagysikerű spanyol sorozat rajongói is örülhetnek, ugyanis az Elit 5. évada hamarosan már megtekinthető lesz a Netflixen. Biztosan újabb kavarások és botrányok halmazát zúdítják majd ránk a folytatás.

Április 8-tól lesz elérhető a platformon.


Forrás:

Egy igazán komoly, pszichológiai thrillert is kiad a Netflix áprilisban. A politikai élet mélységei egyetlen emberre sem lehetnek jó hatással, ezt nemsokára mi is megtudhatjuk.

A limitált thriller sorozat április 15-én válik elérhetővé az oldalon.


Forrás:

Joey King új filmje szívfacsaró lesz, az biztos! Tessa és Skyler szerelmesek, fiatalok, előttük az élet. Azonban a lány élete romba dől, amikor a férfi meghal, neki pedig egyedül kell megbírkóznia a gyásszal. Hamarosan viszont furcsa jelekre lesz figyelmes, amelyek egyre inkább arra utalnak, hogy szerelme a túlvilágról üzen neki.

A film április 8-tól elérhető a Netflixen!


Forrás:

Sokat beszéltünk már róla, de nem tudunk mégsem betelni vele! A Bridgerton 2. évada nagyobb rejtélyeket és fordulatokat ígér nekünk, mint valaha. Vajon mi vár Anthonyra és újdonsült szerelmére?

A folytatás március 25-től elérhető a Netflixen.


Forrás:

Íme egy, a Covid-19 és a karantén inspirálta, hamarosan érkező filmek közül. A történet egy színészgárda bezártságáról és az ezzel járó nehézségekről szól, mindezt pedig vígjáték formájában tárják a szemünk elé. A filmben olyan nagy nevek szerepelnek, mint Karen Gillan, Iris Apatow és édesanyja, Leslie Mann, David Duchovny és Pedro Pascal. Többek között!

Április 1-től elérhető a Netflixen.


Forrás:

A Russian Doll története függőben maradt az első évad lezárása után, Nadia viszont szerencsére visszatér, és továbbkutatja, miért rekedt meg 36.születésnapja estéjén.

Már csak április 20-ig kell várnunk!


Forrás:

A metál zene szerelmesei egy kicsit különböznek a többi zenésztől. Ezek a fiatalok is pont ilyenek. Szenvedélyük a zene, ám ez az egész életükre kihatással van. A vígjátékból kiderül, milyen is az, ha sikerül elvonatkoztatniuk a szabályoktól és olyan vadul élni az életüket, ahogy a zenéjüket játsszák. A főszerepben Jaeden Martellt láthatod!

Április 8-tól nézhető is a Netflixen.


Forrás:

A párod még nem áll készen a házasságra? Lehet, hogy csak azért, mert nem is ő az Igazi, vagy csak nem becsüli meg, amitek van. Ezek a párok egy valóságshow keretein belül egymás partnereivel mennek randizni, hogy megtudják, tényleg összeillenek-e vagy ideje szakítani.

Április 6-án érkezik a legújabb epizódja a realitynek a Netflixre.