Galéria

6 ember őszintén elmesélte a pillanatot, amikor rájött, hogy a partnere megcsalja

Forrás:

„A fiam eldugta a telefonomat, nekem viszont sürgősen szükségem volt rá, és mivel láttam, hogy a férjem mobilja az ágyon van, gyorsan úgy döntöttem, hogy megcsörgetem magam. Amint feloldottam a telefonját, azonnal az smsei közé kerültem, gondolom ezt nyitotta meg utoljára. Amikor megpillantottam, hogy milyen intim hangvételű üzeneteket vált a kolléganőjével, megnéztem a régebbi smseiket is. A viszony már fél éve tartott, én pedig ott álltam, mintha leforráztak volna...”


Forrás:

„Az egyetemen jártam egy pasival, akit tényleg nagyon szerettem. Egyik este a szobájában pihentünk, és amíg ő aludt, láttam, hogy folyamatosan üzenetek érkeznek a telefonjára, szóval egy idő után nem bírtam ki, és megnéztem. Egy lány azt írta neki, hogy kár, hogy külön kell tölteniük az estét, de majd bepótolják. Persze nekem se kellett több, azonnal felébresztettem a barátomat, és megkérdeztem, hogy ki ez a lány, aki ilyeneket írogat neki? Azt válaszolta, hogy ő nem csalt meg, megesküszik rá! A gond csak az, hogy én nem is ezt kérdeztem...”


Forrás:

„Éjjelente sokszor előfordul, hogy felkelek, mert éhes vagyok, egyszer azonban egy ilyen alkalommal összefutottam a férjemmel, aki épp akkor jött haza... Azt mondta, hogy titokban dohányzik, és csak ezért ment ki, ez az egész szituáció viszont pár nappal később is előfordult, úgyhogy úgy döntöttem, kiderítem, mi folyik itt. A telóján beállítottam, hogy lássam, hová megy, így a következő este láttam, amint elment egy közeli szállodába, ahol órákat töltött, majd csak azután jött haza... Mondanom sem kell, hogy elváltunk.”


Forrás:

„Az egykori barátom azt mondta, hogy nyaralni megy Görögországba a barátaival egy hétre, amikor viszont visszajött, szó szerint eltűnt. Egy hét után már tényleg nagyon aggódtam, nem értettem, miért nem válaszol az üzeneteimre, ezért elmentem a lakására, ahol egy nő nyitott ajtót. Közölte, hogy ő és a pasim régen jártak, és most újra összejöttek, ő pedig már két hete itt lakik. Azóta se tudtam feldolgozni teljesen...”


Forrás:

„Néhány éve összejöttem egy pasival, akinek eléggé rossz híre volt, sokan mondták ugyanis, hogy igazi megcsalós típus. Velem viszont hihetetlenül aranyosan viselkedett, ezért úgy döntöttem, hogy adok neki egy esélyt. Pár hónap múlva viszont több közös ismerősöm felhívott azzal, hogy a pasim megcsal, ráadásul az egyik munkatársammal. Miután szakítottam vele, ő hivatalosan is összejött a munkatársammal, aki néhány hétre rá megcsalta a közös nyaralásukon... Én erre csak azt mondom, hogy karma...”


Forrás:

„A férjemnek és nekem egy nap elhunyt a macskánk, és úgy döntöttünk, hogy tartunk egy szűk körű megemlékezést. Az egyik barátunk pedig kért tőlem néhány jó minőségű képet a cicánkról, hogy készíthessen egy megható, aranyos videót. Mivel tudtam, hogy a legtöbb esetben a férjem fotózta a macskánkat, ezért elővettem az iPadjét, hogy átküldhessem magamnak a cicás képeket. Mivel azonban az összes eszközét szinkronizálta, így azonnal felugrott néhány pikáns üzenetváltás TÖBB NŐVEL is, amelyekből egyértelműen kiderült, hogy ezek nem csupán üzenetek, viszonya volt ezekkel a személyekkel...”