Galéria

Sztárok, akik a nyilvánosság előtt verekedtek

Forrás: Beyoncé húga egyébként is híres volt, ám Jay Z-vel való liftes incidensével egy életre megjegyeztük a nevét. Elvileg Solange testvére büszkeségéért állt ki, amikor kiderült, hogy a zenész megcsalta Beyoncét, emiatt pedig nekiesett Bey férjének a liftben. Az esetet felvették a kamerák is, amelyen jól látszik, hogy a világhírű sztár csak áll és hagyja megtörténni a dolgokat, míg Jay próbálja védeni magát sógornőjétől.

A videóért lapozz egyet!
Forrás: Az énekest - bár azóta is vannak fellépései, annak ellenére, hogy többször került összetűzésbe a törvénnyel erőszakos viselkedés miatt - Rihannával való incidense sokáig a feketelistán tartotta. 2009-ben olyan brutálisan megverte az énekesnőt, hogy a róla készült képek az egész világot sokkolták. Chris Brownt ezután öt év próbaidőre és hat hónap közmunkára ítélte a bíróság. Mégsem ez volt az utolsó alkalom, hogy verekedésbe és bántalmazásba keveredett...
Forrás:

Az énekes mentális egészsége az elmúlt években igen instabil lábakon állt, így amikor 2013-ban egy paparazzi átlépte nála a határt, meg is ütötte a férfit. Bieber 19 éves volt, és dühös lett a londoni szállodája előtt álló riporterekre, akik nem engedték a kocsijához.


Forrás: 2007 Britney életének talán legnagyobb mélypontja volt. Kopaszra borotválta a fejét és idegösszeomlást kapott. Ebben az időszakban több erőszakos incidense volt, többek között egy fotóssal, akinek egy esernyővel ment neki, majd a kocsiját is megrongálta vele.
Forrás: A színészről köztudott, hogy nem tartozik a hidegvérű hírességek közé. Hajlamos ösztönösen és dühből cselekedni, amelyre már nyilvánosan is volt példa. A Transformers-filmek egykori sztárja korábban barátnőjét is bántalmazta, de olyan alkalom is volt, amikor fotósokkal került összetűzésbe a kamerák előtt.
Forrás: Az biztos, hogy a 94. Oscar-gálára még jó sokan fognak emlékezni. Will Smith ugyanis élőadásban pofozta fel Chris Rock komikust, aki egy G.I. Jane viccet sütött el Jada Pinkett Smith kopaszságával kapcsolatban. A vicc azonban nem jól sült el, ahogy Will reakciója sem, hiszen a díját is elvehette volna az Akadémia, akik egyébként vizsgálatot indítottak az ügyben.

Arról nem beszélve, hogy több híresség is kifakadt Smith erőszakos megnyilvánulásán.