Galéria

6 híres ember, akiknek megvan a véleménye saját szüleiről

Forrás:

Justin Bieber édesanyja kedvence volt, ám ahogy berobbant karrierje és elszaladt vele a ló, a partik és az illegális szerek, megromlott a viszonyuk. Több évbe telt Justinnak újra a földre állni két lábbal, és bocsánatot is kért anyjától. Kapcsolatuk nem lett olyan, mint egykor, de sokkal jobb. Apjával viszont sosem voltak az a nagy apa-fia páros, és a mai napig alig beszélnek egymással. Sőt egy interjúban azt mondta, hogy kifejezetten utálja őt.


Forrás:

Selena Gomez és anyja, Teefey viszonya elég hullámzó. 2014-ben a mama lett Selena menedzsere, és ez vezetett a kenyértörésekhez. A nő mindenben próbálta beszabályozni lányát, korlátozta szerelmi életét, és kritizálta szakmai döntéseit. 2018-ra viszonylag rendeződött a viszony, de Selena a mai napig tartja a 3 lépést.


Forrás:

Beyoncé szintén apját választotta menedzserének, az viszont túl mohó volt a pénzt illetően. Nemcsak kizsigerelte lányát, de annak anyját folyton megcsalta, elhagyta, majd visszakönyörögte magát. Bey megelégelte Michael Knowles húzásait és mind menedzseri, mind apai pozíciójában megtagadta. Ezután segített anyjának a válásban.


Forrás:

Adele egy díjátadón ismerte el, nem szereti az apját. A férfinak alkoholproblémái voltak és eltaszította magától tehetséges gyermekét. Adele nem tart kapcsolatot vele.


Forrás:

Macaulay Culkin szörnyű viszonyt ápolt az apjával, aki édesanyjával együtt menedzsere is volt az 1990-es években. A szülők 1995-ben úgy döntöttek, hogy 20 év házasság és hét gyerek után elválnak, csúnya felügyeleti csata alakult ki, hogy ki kapja meg és továbbra is irányítsa Mac karrierjét. A New York Magazinnak adott interjújában a sztár elmondta, hogy apja "megaláztatással és fizikai bántalmazással" irányította a családot, ivott és verekedett.


Forrás:

Angelina Jolie apja, a szintén híres színész John Voight elhagyta a családját, amikor Jolie még csak csecsemő volt. Kapcsolatuk azóta is nagyon rossz, de Angie többször jelezte, hogy ennek okairól nem kíván beszélni.