Galéria

10 elképesztő történet arról, milyen is, ha van egy rossz szomszédod

Forrás: "A szomszédom átugrotta a kerítést napközben, amikor dolgozni voltam, hogy használja a medencénket. Amikor szembesítettem ezzel, azzal védekezett, hogy az előttünk itt lakóval megegyeztek, hogy akkor használhatja a medencét, amikor csak kedve támad..."
Forrás: "Az egyik szomszédom az engedélyem nélkül állt neki lenyírni a füvet az udvaromon, de közben tönkrement a fűnyírója, és azt akarta, hogy én vegyek neki másikat."
Forrás:

"A szomszéd kiásta a kertemből a legszebb virágaimat, majd átültette őket a saját kertjébe, 5 méterrel arrébb."


Forrás: "A szomszédom konkrétan minden lépésünket figyeli. Akárhányszor hazaérek, kisétál az ajtón, és közli velem, hogy 3 percet késtem vagy 2 perccel előbb érkeztem, és megkérdezi, hogy miért."
Forrás: "A szomszédomnak meggyőződése volt, hogy nem szedtem össze a kutyám ürülékét az udvara előtt, noha nincs is kutyám. Úgy bosszulta meg, hogy összeszedte a környék összes kutyakakiját, és az udvaromra öntötte."
Forrás: "Van egy felsőszomszédom, akinek mániája hajnali 2-kor bútorokat összerakni, úgy néhány hetente. Konkrétan hallom, ahogy káromkodik és szenved vele, miközben én próbálok aludni."
Forrás: "Ahogy beköltöztünk az új házunkba, megjelent a szomszédunk, bármiféle előzetes bejelentkezés nélkül, és elkezdett utasítgatni minket arra, melyik fákat vágjuk ki a saját udvarunkon."
Forrás: "Az anyósom és még egy másik kíváncsi néni is az utcánkban lakik. Akármikor beindítjuk a kocsit, jön hozzánk szerelő vagy csomagunk érkezik, valamelyikük telefonál vagy bekopogtat, hogy megkérdezze, mi történt."
Forrás: "A szomszédom önjelölt megfigyelőegység lett. Egyszer rajtakaptam, ahogy az egyik bokrom mögött bujkál, miközben épp kifigyelt két másik szomszédot, és közben JEGYZETELT!"
Forrás:

"Néhány naponta a szomszédom diszkó partit rendez a macskájának a kertben, hajnali 2-kor!"