Galéria

6 kegyetlen vélemény az Eufória karaktereiről, amit senki nem mer hangosan kimondani

Forrás:

Jules az egyik legkedveltebb karakter a sorozatban és a legtöbb esetben úgy van beállítva, hogy ő a cuki, édes, segítőkész és jó lelkű szereplő, aki a legjobbat akarja Rue-nak. Ha viszont jobban belegondolunk, Jules már az első évadban sem volt a legjobb fej, hiszen már bőven vonzódtak egymáshoz Rue-val (sőt, már a szeretlek szó is többször elhangzott!), amikor Jules egyszer csak úgy döntött, hogy találkozik a régi barátaival, majd az egyikükkel le is feküdt, Rue-ról pedig tudomást sem vett hosszú napokig. Majd miután az első évad végén otthagyta szerelmét és vonatra pattant (ismét cuki húzás), a második évadban (amikor már tényleg hivatalosan is egy pár voltak) az első adandó alkalommal megcsalta Rue-t...


Forrás:

És ha már Julest kielemeztük, azt is meg kell jegyezni, hogy bár rengetegen rajonganak Jules és Rue kapcsolatáért, annak ellenére, hogy bár nem annyira mérgező a dolog, mint Nate és Maddy esetében, de abszolút nem egészséges a kapcsolatuk. Sok rajongó szerint ugyanis a szerelem helyett inkább egy „bizarr megszállottság” van csak köztük, Rue részéről pedig nagy valószínűséggel csak egy érzelmi pótlékként szolgál Jules. Te mit gondolsz?


Forrás:

Bár Fezt rengetegen imádják, egyesek mégis úgy gondolják, hogy ő csupán egy lecsúszott díler, aki abból él, hogy gyerekek életét teszi tönkre a drogokkal, és bár úgy tesz, mintha foglalkozna velük, ez valójában egyáltalán nincs így. Ráadásul vannak olyanok is, akik szerint Fez karaktere még csak nem is érdekes, sőt, egyenesen unalmas.


Forrás:

Cassie egyértelműen a show egyik legnépszerűbb karaktere, még akkor is, ha a második évadban sokan kiakadtak rá, amiért legjobb barátnője exével jött össze. Egyeseket viszont nem is ez idegesít a legjobban a karakterben, szerintük ugyanis a lány hihetetlenül idegesítő, a szereplők közül pedig neki van a legkevesebb oka arra, hogy gonosz legyen. Ennek ellenére mégis csak és kizárólag másokat hibáztat minden rossz dologért, ami vele történik, önző, elkényeztetett, ráadásul pocsék barát is.


Forrás:

Valószínűleg Nate az egyik legutáltabb karater az egész sorozatban, azt viszont ne felejtsük el, hogy messze ő a legsérültebb is. Hiszen még belegondolni is szörnyű, hogy milyen traumákat szenvedett el már kisfiú korában, mikor megtalálta apja felvételeit... Ehhez képest pedig sokak szerint nem lett ANNYIRA rossz ember, sőt, tettei sok esetben érthetőek. Mondjuk az biztos, hogy Maddy nyakának megszorítása minden határon túlment, amire nincs mentség, de valószínűleg ez soha nem történt volna meg, ha bárkitől és bármikor kapott volna szeretetet...


Forrás:

Oké, mindannyian imádjuk Zendayát, hiszen csodálatos színésznő, és Rue-t is mindenki szereti, ha viszont picit jobban belegondolunk, akkor más fényben is láthatjuk a karaktert. Rue ugyanis nem sok mindent csinált a két évad alatt, csak szorgalmasan drogozott, unatkozott, rosszabb pillanataiban ordítozott azokkal, akik szeretik őt... Hát... Ebben is van valami.