Galéria

Ő Kaley Cuoco húga, a gyönyörű Briana

Forrás:

Kaley és Briana is Camarillóban nőtt fel, majd mindketten Hollywoodba költöztek, hogy megvalósítsák az álmaikat. Arról nincs infónk, hogy a 33 éves nő hol él pontosan, de valószínűleg elég közel lehet testvéréhez, akivel gyakran töltenek időt együtt Los Angelesben.


Forrás:

Briana énekes, dalszerző és részmunkaidős színésznő. Nemcsak a The Voice című tehetségkutató műsor 5. évadában tűnt fel, de saját bandája is van. A Bluebird Band énekese, a zenekar dalai a YouTube-on, a Spotify-on és az Apple Musicon is megtalálhatók. Eredeti dalaik mellett a feldolgozásaik is nagy figyelmet kapnak. Akárcsak nővére, Briana is színészkedik, 2013-ban még vendégszerepet is kapott az Agymenők egyik epizódjában. Azóta feltűnt a Mentalistában, sőt A légiutaskísérőben is.


Forrás:

A közös fotók, a szakmai kapcsolat is mind azt bizonyítja, hogy a tesók között nagyon jó viszony van. Sőt, miközben Kaley próbálta beindítani a karrierjét, húgát kérte fel arra, hogy legyen a személyes asszisztense, így egy időben nagyon sok időt töltöttek együtt és még a közös munka sem nyomta rá a bélyegét a kapcsolatukra. A testvérek gyakran jelennek meg együtt vörös szőnyeges eseményeken és filmpremiereken is.


Forrás:

Az énekesnő-színésznő nagyon odafigyel arra, hogy kevés infót osszon meg a magánéletével kapcsolatban a világhálón. Jelenleg Josh Katz énekessel jár immár több mint 2 éve, és a netes pletykák szerint esélyes, hogy nemrég össze is házasodtak. Épp úgy, ahogy Kaley, Briana is odavan az állatokért, van egy kutyája is, akiről gyakran oszt meg fotókat, ráadásul szokása állatmenhelyeken is önkénteskedni.