Galéria

Ez a tavaszi manikűr illik hozzád a legjobban a csillagjegyed alapján

Forrás:

Hihetetlenül erős a személyiséged, és szó szerint senki nem tud téged befolyásolni. Épp ezért egy olyan manikűr illik hozzád tavasszal, amivel kitűnsz a tömegből, és mindenki láthatja, hogy te bizony más vagy. A csillogás így egyértelműen a legjobb barátod köröm fronton!


Forrás:

Szereted, ha minden mindig ugyanúgy történne, ezért, ha rátalálsz egy manikűrre, akkor nem szívesen váltasz. Nyugi, szinte biztos, hogy megtaláltuk számodra a tökéletes körmöket, hiszen ez egyáltalán nem unalmas, de mégis stílusos, ráadásul hosszútávon is olyan, ami tuti, hogy tetszeni fog!


Forrás:

Te magad vagy a vidámság, tavasszal pedig szó szerint úgy érzed, hogy újjászületsz, mert annyira örülsz, hogy vége van a sötét és rossz időnek. A tavasz egyik legnagyobb manikűr trendje pedig egyértelműen a piros és a rózsaszín kombója lesz (pedig ez nem újkeletű dolog ám!), a szívecske motívum pedig nem is passzolhatna jobban hozzád!


Forrás:

A gyönyörű virág motívumok biztos, hogy erőteljesen uralni fogják a tavaszt, te pedig Rák lévén az egyik legromantikusabb jeggyel rendelkezel, így ez a finom és extra romantikus manikűr szó szerint neked lett kitalálva!


Forrás:

Egy biztos; te azt akarod, hogy az emberek mindenhol megjegyezzenek, és még véletlenül se tévesszenek össze senkivel. Épp ezért imádod a kihívó, feltűnő és harsány dolgokat, a tavaszi manikűr trendeket elnézve pedig egy dolgot biztosan kijelenthetünk: ezt a manit egyszerűen IMÁDNI fogod, mert ez szó szerint te vagy!


Forrás:

Abszolút nem szereted a feltűnő dolgokat, ez viszont nem jelenti azt, hogy mindig csak és kizárólag a legegyszerűbb dolgokra esik a választásod. Ebbe a manikűrbe például szinte biztos, hogy első látásra bele fogsz szeretni, hiszen bár úgymond „mintás”, mégis extra visszafogott ÉS stílusos is egyben!


Forrás:

Maga vagy a kifinomultság, ráadásul számodra hihetetlenül fontos, hogy minden, ami téged körülvesz, az szép és esztétikus legyen. Ennél fogva nem meglepő, ha a körmeiddel kapcsolatban mindig döntésképtelen vagy (micsoda meglepetés egy Mérlegtől), ám az 100%, hogy ebbe a manikűrbe azonnal bele fogsz szeretni!


Forrás:

Szenvedélyes és extra érzelmes típus vagy, ez viszont egyáltalán nem jelenti azt, hogy odalennél a harsány dolgokért. Az viszont egyértelműen fontos számodra, hogy a körmeid tükrözzék a személyiségedet, ezért a bordó szó szerint minden évszakban tökéletes választás számodra. Ez a szín ráadásul tényleg mindig trendi, ráadásul a benned lakozó szenvedélyt is kifejezi.


Forrás:

Igazán kalandvágyó személyiséged van, te semmitől nem ijedsz meg, ráadásul a humorod is az egyik legjobb az összes csillagjegy, így egyértelmű, hogy számodra az unalmas szó a legfélelmetesebb köröm téren (IS). Épp ezért tökéletes választás a számodra ez a manikűr, hiszen friss, modern és meg van fűszerezve egy megfoghatatlan humorral is!


Forrás:

Bár egyáltalán nem szereted a feltűnő dolgokat, a körmöddel mégis szokásod kivételt tenni, persze egy bizonyos határon belül. Épp ezért szinte tuti, hogy ki akarod majd próbálni a tavasz egyik legnagyobb manikűr trendjét, ami igazán különleges, neonos és mégis visszafogottnak mondható! Tökéletes kombó a számodra!


Forrás:

Fontos számodra a makulátlan és szép külső, de az is elengedhetetlen, hogy különleges és egyedi legyél. Olyan körmöt tehát, ami mindenkinek lehet, és ami nagy valószínűséggel visszaköszönne az utcán, tuti, hogy nem választanál. Épp ezért lehet szuper választás ez a gyönyörű királykék + arany manikűr, ami egyszerre előkelő és egyedi.


Forrás:

Ahogy már említettük, a virágminta hihetetlenül trendi lesz köröm fronton idén tavasszal, a realisztikus virágmintákon kívül viszont ugyanúgy sikert fognak aratni ezek a sokkal egyszerűbb, mégis hihetetlenül cuki virágminták is! A te érzékeny, finom és stílusos személyiségedhez pedig nem is lehetne tökéletesebb manikűrt találni!