Galéria

Sztárok, akik csak a párjuk miatt tettek szert hírnévre

Forrás:

A gyönyörű Amal kiváló jogász volt már azelőtt is, hogy megismerte és elcsavarta a fejét Hollywood egyik legkelendőbb agglegényének. A világhírnév azonban egyértelműen a házasságuk velejárója, így emberek milliói ismerték őt meg.

Stílusa és külseje is sokat változott azóta, IDE KATTINTVA megnézheted, hogy nézett ki Amal Clooney a hírnév előtt.


Forrás:

Britney Spears exférje és két fiának apja a popsztárral kötött házassága előtt egy alig-alig ismert valaki volt. Bár szintén zenével foglalkozik, Britney nélkül aligha vált volna a neve ennyire ismertté. Ezt követően viszont egy időben a bulvárlapok napi szinten cikkeztek róla, ami által zenéje is ismertebbé vált.


Forrás:

Aki bekerül a Kardashian-klánba, pláne a már véget ért valóságshowjukba, az garantáltan híres lesz. Hiszen maguk a K-lányok is az ismeretlenségből váltak sztárrá pusztán a létezésükkel. Blac Chyna “modell” egy évig volt Rob Kardashian párja, és ez épp elég volt, hogy mindenki megismerje.


Forrás:

Cristiano Ronaldo párja, gyermekeinek anyja olyannyira népszerűvé vált CR oldalán, hogy végül saját showt kapott a Netflixen, ami bemutatja, hogyan is változott meg az élete a sztárfocista mellett. Hamarosan pedig ikreik is megszületnek.


Forrás:

A férfi szintén a Kardashian-családnak köszönheti azt, hogy egy világ ismeri. Scott ugyanis 10 évig volt Kourtney párja és született 3 gyermekük. Disick a valóságshow állandó szereplőjeként vált híressé, és mai napig rengeteg követője van Instán.


Forrás:

Az olasz-amerikai modell és színésznő neve nem feltétlenül ismerős mindenkinek. Pedig ennyire sem lenne híres, ha nem kezd el randevúzni Kanye Westtel. A pár néhány hónapja talált egymásra, és elég nagy figyelmet kapott a modell, miután hagyta Kanyénak, hogy öltöztesse őt. Kapcsolatuk rövid életű volt, de Julia Fox Insta-követőinek száma jelentősen megugrott, ráadásul rengeteget cikkeznek róla a napilapok.


Forrás:

Háttértáncosból lett Jennifer Lopez pasija, és innen egyenes út vezetett a táncos filmekhez, manapság pedig már önálló tehetségként és celebként áll helyt, például a Dancing With The Stars-ban.