Galéria

8 póz, ami a sztároknak bevált a vörös szőnyegen

Forrás: Többnyire a gyönyörű, hosszú lábbakkal megáldott szuperkarcsú modellek használják ezt a pózt. Így lehet a ruha bármilyen hosszúságú - mi is éjjel-nappal miniben járnánk ha ilyen virgácsink lennének - az eredmény bájos és nőies. Ez egy szuper trükk, ha azt szeretnéd, hogy az égig érő lábaidon kívül mást is észrevegyenek belőled. Alexa Chung és Olivia Palermo is gyakran áll be ebben a pózban a fotósok elé, bár ők, még sosem lőttek mellé a vörös szőnyegen!
Forrás: Miért olyan kedvelt ez a póz? A figyelmet a derekadra tereli, segít abban, hogy szépen tartsd a vállad és a felkarodat is vékonyabbnak mutatja. Igazi jolly joker akkor is, ha nem tudod mit kezdj a kezeiddel.
Forrás: Angelina Jolie kultikus póza, ami egy időben a mém gyártók kedvenc inspirációs forrása volt. Még 2012-es Oscaron villantott a színésznő egy Atelier Versace fekete bársony ruhában, és azóta sokan próbálkoztak vele a vörös szőnyegen. Pedig felsliccelt ruhában ezelőtt így senki sem parádézott!
Forrás:

Kicsit emeld meg a vállad és vedd fel a szemkontaktust a kamerával! Ezzel a pózzal kihangsúlyozhatod kerek idomaidat - ezért kedveli annyira például Beyoncé - vagy megmutathatod, hogy a ruhád hátulról sokkal izgalmasabb, mint szemből. Vétek lett volna azt a mesés Lanvin ruhát csak elölről befotózni, ezt Emma Stone is tudta!


Forrás:

Victoria a fotósok előtt mindig következetes, hiszen évek óta ugyan abba a jól ismert a pózba vágja magát a vörös szőnyegen. A ma már sikeres divattervezőként munkálkodó ex-Spice Girl, megtanulta, hogy mi a legelőnyösebb törékeny testalkatához, és az biztos, senki nem csinálja úgy, mint ő. Próbálkozni lehet!


Forrás: Kizárólag egy Victoria Secret modelltől fogadjuk el - nagy duzzogva - a csókküldést a vörös szőnyegen.
Forrás:

Szeretnél egy kis lendületet vinni a képbe? Pörögni akkor érdemes, ha a ruha, amit viselsz vékony, hullámzó anyagból készült. Persze figyelni kell arra is, hogy olyan darabot válassz, aminek csak az alsó része ilyen könnyed, különben úgy fogsz kinézni, mint egy kétlábon járó sátor.


Forrás:

Ahogy a csípőre tett kezeknél, itt is hasonló hatást érhetünk el. Nem újdonság, hogy mindenki szereti zsebre tenni a kezét, csupán az illendőség miatt szoktunk le róla. Ám egy laza kép erejéig simán belefér, vagy ha lepattant a körömlakkunk.