Galéria

Sorozatszereplők, akiket egyik napról a másikra csak úgy lecseréltek

Forrás:

A PLL nem csak egy karaktert cserélt le. Alison bátyját, Jasont Parker Bagley alakította egy teljes évadon át, majd simán eltűnt és helyette jött a dögös Drew Van Acker.


Forrás:

Mandy Milkovich karaktere a Shameless-ben hozzájárult ennek a rendkívül fura családi drámának a kaotikus cselekményéhez. Az első évad első öt epizódjában Mandyt Jane Levy alakította, majd elhagyta a sorozatot, hogy szerepeljen a Suburgatory című sitcomban. Emma Greenwell színésznő vette át a szerepet, míg a 6.évadban ki írták a sorozatból.


Forrás:

A Pretty Little Liarsben Toby Cavanaught az első részben még teljesen más játszotta. Az eredetileg Toby Marshall nevű karaktert James Neate alakította. Majd a pilot után már Keegan Allen vette át a szerepet, de ez esetben ő a széria egyik nagy kedvence lett.


Forrás:

Igazi csemege a tény, hogy az Egyszer volt, hol nem volt meséken alapuló sorozatban a kezdetben Tom Ellis (Lucifer) alakította Robin Hoodot. Elfoglaltságai miatt Sean Maguire lépett a helyére, akit imádtak a rajongók, annak ellenére, hogy Tom Ellis is egy szimbólum.


Forrás:

Úgy tűnik, a Trónok harca készítői nem gondolták, hogy bárki is észreveszi, amikor a 6. évadban egy teljesen más Éjkirály érkezik. De hát azt sem gondolták, hogy bárki is észreveszi azt a Starbucks kávéscsészét... Richard Brake játszotta az eredeti Éjkirályt, mielőtt leváltotta Vladimir Furdik.


Forrás:

Nehéz elképzelni egy olyan világot, ahol ne Charles Melton játszaná Reggie-t a Riverdale-ben. Pedig hajdanán Reggie karakterét Ross Butler alakította, aki azonban nem tért vissza a showba, mert túlságosan lefoglalta a 13 okom volt forgatása.


Forrás:

A Jóbarátok kezdetén, egy epizódban Carolt (Ross leszbikus felesége) Anita Barone alakította – és a jelenete nagyon fontos volt, tekintve, hogy Ross közben rájött, apa lesz. Anita végül kilépett a sorozatból, hogy több teljes munkaidős színészi állást vállaljon, szerepét Jane Sibbett vette át.