Galéria

Személyiségteszt: ez a kép felfedi a titkos vágyad a jövőddel kapcsolatban

Forrás:

...akkor a titkos vágyadnak köze van a szavakhoz. Talán újságíró vagy regényíró szeretnél lenni, esetleg egy olyan influenszer, aki az olvasást népszerűsíti a követői körében. Imádod a könyveket és már gyerekkorod óta az egyik kedvenc hobbid az olvasás, amit szeretnél másokkal is megosztani. Legbelül pedig arra vágysz, hogy saját könyvet adhass ki, ami aztán tömegekhez jut el.


Forrás:

...akkor titokban arra vágysz, hogy körbeutazhasd a világot és megnézz minden nevezetességet és eldugott helyet. Leginkább a nagyvárosok és a tengerpartok azok, amik iránt rajongsz. Akkor lennél a legboldogabb, ha mindezt egy kalandos utazás alkalmával sikerülne végigjárni, ugyanis minden álmod, hogy egy hátizsákkal és egy jó társasággal elindulj világot látni.


Forrás:

...akkor „mindentudó” akarsz lenni. Ez sok mindent magában foglal, jelentheti azt, hogy szeretnél egy cég vagy csapat élére állni és mindent ismerni az adott munkával kapcsolatban. Azt is jelentheti, hogy az élethosszig tartó tanulás híve vagy és minden álmod egy doktori cím megszerzése vagy egy újabb egyetem elvégzése. Bármelyik is legyen igaz rád, kitartásoddal és hozzáértéseddel képes vagy elérni céljaidat – még akkor is, ha végig titokban tartod őket.