Galéria

Sztárok bukásai, ami még őket is nevetésre késztette

Forrás: A színésznővel megtörtént minden nő rémálma, amikor egy film bemutatóján szó szerint mindene kilátszódott a szél miatt. Az Marvel sztárja viszont profin kezelte a helyzetet és egy nagy mosollyal az arcán, a táskájával fogta le a fellibbenő szoknyát.
Forrás:

Jennifer Garner, aki most épp a Netflix Adam-projektjében domborít, majdnem elesett a 2013-as Oscaron. Mivel van szuperhős múltja, végül képes volt megtartani egyensúlyát, és lazán csak mosolyogni a szélmalmozás után.


Forrás:

Marion Cotillardtól azt tanulhatjuk meg, hogyan viselkedjünk, amikor a fülbevalónk megadja magát és a földön landol, miközben mi épp fotósok kereszttüzében vonulunk.


Forrás:

Britney Spears a színpadon a végzet asszonya, a díjátadókon viszont sokszor kétbalkezes háziasszony. Időnként elejt ezt-azt.


Forrás:

Jessica Simpson, a másik szőke popsztár, aki elég ügyetlen. Készült már róla fotó becsípve, dülöngélve, de az is emlékezetes volt, mikor a sarka beszorult egy esőrácsba.


Forrás:

A mesésen gyönyörű Jessica Chastain akkor sem jön zavarba, ha épp forgószél támad, miközben ő pózol a vörös szőnyegen.


Forrás:

Behati Prinsloo modell és férje, a Maroon 5 frontembere nagyon összehangoltak. Amikor Behati majdnem elvesztette a ruháját a tribünön, Adam Levine résen volt.


Forrás:

Helen Mirren a vörös szőnyeg kellős közepén gabalyodott bele a zöld estélyi ruhája szoknyájába, így majdnem elesett. Nagy levegő, kecsesen felállt, és mosolyogva elsétált.