Galéria

A házszámod felfedi, milyen energiák uralkodnak az otthonodban

Forrás: Az 1-es számú otthonokban kreatív energiák uralkodnak! Úgy tartják, hogy akik itt élnek, rendkívül függetlenek, tudják, mit akarnak, és hatalmas a szabadság iránti vágyuk. Persze a kapcsolatban élőknek, családoknak sem jelent ez a szám rosszat, szimplán csak egy ilyen házban mindenki függetlenebb és szabadabb. Sok vendég érzi magát meginspirálva egy-egy látogatás során!
Forrás:

Számmisztikusok szerint a 2-es szám alatt az egység, a kapcsolatok és a kötődés áll a középpontban. Azok a családok, akik a 2-es szám alatt élnek, biztos, hogy nagyon összetartóak és sok időt töltenek együtt!

Ez alapján te nagyon ragaszkodsz a szeretteidhez, ők azok, akikre mindig, minden döntésed során gondolsz. Ennek kapcsán egyébként rengeteg barátod van, és míg sok kapcsolat az idő múlásával semmivé válik, te igyekszel még az általános iskolai barátnőiddel is szoros viszonyt ápolni!


Forrás:

Ebben a házban mindenki őszintén elmondja a véleményét a másiknak, és a kritika sosem bántó, hanem sokkal inkább építő.

A számmisztikusok szerint a 3-as szám alatt lakó személynek mindene a kommunikáció és a pörgés, azaz ő az, aki nem érzi jól magát egyedül sokáig. Igazi szociális pillangó, aki vágyik a bulikra, összejövetelekre, és szeret is a középpontban állni. Mindenről van véleménye, és ki is mondja azt.


Forrás:

A 4-es számban lakók stabil alapokat tudhatnak magukénak. Biztonságos, nyugtató energiák járják át a házat.

Ha itt élsz, valószínűleg nem erősséged a kockáztatás és nem szeretsz semmibe fejest ugrani, mert fontos neked, hogy mindig tudd, mire számíthatsz. A veled élő személyekre is igaz ez; tudjátok, hogy egymásra számíthattok, és ez a biztonság kell nektek minden más téren is. Nem féltek keményen dolgozni azért, amire tényleg vágytok, és sosem választjátok az egyszerűbb utat.


Forrás: Az 5-ös szám arra utal, hogy nem félsz a változástól. Te olyan személy vagy, aki imád utazni, kalandor lélek vagy, és nem mellesleg a meglepetések embereként ismernek a barátaid. A házban is érezhető az a pörgős energia, ami titeket körbevesz, hiszen ti nem féltek szembenézni a félelmeitekkel sem. Ha vendég érkezik a házba, az tuti, hogy egy percig sem unatkozik!
Forrás: A 6-os ház tipikusan az a hely, ami otthonos, meleg és kellemes közeg. Itt a család, a gyerekek és a kényelem kerülnek a középpontba. Ha ide látogat valaki vendégségbe, rögtön úgy érzi, hogy legszívesebben haza se menne, olyan jó a hangulat. Neked mindig is fontos volt a családalapítás, viszont nehezen találod az egyensúlyt karrier és e között. Azt gondolod, egyik a másik mellett nem működik, pedig csak az egyensúlyt kell megtalálnod, és sikerülni fog. Ne add fel!
Forrás: A 7-es házban inkább befelé forduló, meditatív energiák áramolnak. Ez azt jelenti, hogy te magad is inkább elemző lélek vagy, sokszor elveszel a gondolataid világában, és nem igazán beszélsz az érzéseidről. Fontos számodra a spiritualitás, az énidő és a lélek gyógyítása, és egészen máshogy tekintesz a világra, mint a környezeted. Elvégre jó megfigyelő vagy! Ez a házban élő többi személyre is igaz.
Forrás: A 8-as szám a gazdagságot jelképezi, úgyhogy akik ebben a házban élnek, valószínűleg a karrierjükben is sikeresek, és anyagilag sem kell nélkülözniük. Ez alapján te is rengeteget dolgozol és sajnos nem pihensz eleget, erre figyelned kell, de egyébként nem véletlenül irigykednek rád sokan. Olyan dolgokat értél el (és még fogsz is), amik csak keveseknek adatnak meg!
Forrás: A 9-es szám a számmisztikában sokszor a lezárásokat jelképezi, de ne izgulj, nem rossz értelemben! Akik ebben a házban élnek, általánosságban véve nagyon önzetlenek, mindig megbocsátanak és folyton segíteni akarnak másoknak. Magukat háttérbe szorítják, sokszor túlságosan is, és hatalmas szívük van. Nem véletlen, hogy soha, senki sem távozik ebből a házból üres kézzel!