Galéria

3 csillagjegy, akinek szó szerint minden sikerülni fog ezen a héten

Forrás:

Bár abszolút szereted (sőt igényled is) a biztonságot, a változás gondolatától pedig feláll a szőr a hátadon, a nagyon közeli jövőben hatalmas lehetőség jön veled szembe, ami bár nagy változással jár, mégsem tudsz rá nemet mondani. Ez a dolog ugyanis évek óta foglalkoztat téged, ám soha nem akartál túl sokat kockáztatni, egészen mostanáig. Most ugyanis szó szerint minden neked fog kedvezni, a csillagok pedig annyira melléd állnak, hogy a legédesebben dédelgetett álmod az öledbe fog hullani! Elég jól hangzik, igaz?


Forrás:

Mostanában úgy érzed, hogy egyszerűen semmi nem jön össze, vagy nem úgy alakul, ahogy azt szeretted volna. Épp ezért a kedved nem az igazi, ám szerencsére ez nem fog már sokáig tartani. Az életedbe ugyanis belép egy személy, aki teljesen megváltoztatja a mindennapjaidat, és egyszer csak arra leszel figyelmes, hogy szerelmes vagy. Ez a mindent elsöprő szerelem pedig az életed más területeire is pozitív hatással lesz, sokkal motiváltabb leszel ugyanis karrier téren is!


Forrás:

Az utóbbi időben rengeteg feladatot kellett megoldanod, ezért úgy érzed, hogy teljesen kimerültél. Szerencsére a kemény munka kifizetődik, ugyanis a NAGYON közeli jövőben egy szuper ajánlatot fogsz kapni, ami egy kinevezés vagy egy nagyobb fizetésemelést is jelenthet (vagy mindkettőt?). Ezután végleg úgy fogod érezni, hogy megéri szorgalmasan dolgozni, és az eddigiekhez képest még sokkal-sokkal motiváltabb és lelkesebb leszel. Emellett a magánéleti dolgaid is fantasztikusan alakulnak, egy régi álmod pedig végre megvalósul!